Dark1000 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Foruma yeni katildim almanyada yasiyorum

ingilizce var az biraz okulda ögrenmistim a1-a2 düzeyinde
  2. D

Ben alman yada avrupali kiz arkadas ariyorum ama evlilik taraftari pek degilim:D
  3. D

Leider selbst ich habe keine Partner :D Almancan bayagi iyi bu arada almanyada yasamayan biri olarak
  4. D

Durch das Studium oder Heiraten
  5. D

Yas 28 ögrenim durumu liseyi sonradan almanyada bitirdim benim almanca seviyem B2 düzeyinde
  6. D

Crysis 4 yogun bir sekilde gelistiriliyormus

Crysis 4 yogun bir sekilde gelistiriliyormus acaba grafikleri nasil olur ? 2025-2026 gibi cikarsa gta 6 ile yarisirmi grafikleri?
  7. D

GTA 6 sizce ne kadar sistem ister?

Bu grafikteki bir oyun en az RTX 4070 ister high ayarlar icin 4k da ultrada ise rtx 5070 gibi kartlar 40 fps falan anca verir gta 6 pcye ciktiginda zaten rtx 5000 serisi coktan cikmis olacak oyun zaten pcye 2026 dan önce gelmeyecek grafikleri falan düsürmezler niye düsürsünler ? Artik milllet...
  8. D

Gta V 4K yüksek kaliteli trailer görüntüleri

Oyunda tam bir CGI grafikleri var
  9. D

Günümüzde en gercekci grafik sizce hangi oyunda ?

Sizce günümüzde veya son 3-4 senede cikmis hangi oyunlarin grafigi en gercekcisi ?
  10. D

Ryzen 5600x kac sene daha gider sizce ?

Bu islemciye sahibim ilerde rtx 5060 gibi ekran karti falan alirsam gta 6 gibi oyunlari yüksek ayarda oynatirmi ? 2k da falan
  11. D

Hayir kimsenin fakesi degilim bu foruma ilk defa üye oldum
  12. D

1-Gazete okuyarak ve sosyal medyada almanca yorumlar yazarak/okuyorak ben almancami böyle gelistirdim 2-Bence NRW yabancilara acik ve güzel sehirler var düsseldorf gibi
  13. D

Gta 5 ile gta 6 grafik karsilastirmasi

Burada dahada detayli analiz etmisler fark cok büüyk bazilari gta 5 dlcsi diyordu sacmalayip
  14. D

Gta 5 ile gta 6 grafik karsilastirmasi

Geri