Dark_Chief isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Hocam geçenlerde diğer forumlarda qnb gspara kartındada bu muhabbet geçmişti. İdefix ve n11 kaynakli sanırım. Bu iki sitede puan bakiyesinin altında bir ürün alınca puan gözüküyor üstünde ise puan gözükmüyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Saçmalamışlar
  2. D

Şuan için kullanılabilir yerler : - N11, İdefix, - Pazarama "Puan aktarma yolu ile" - Market vs fiziki yerlerde ise halkpos'un olduğu yerlerde kullanılabiliyor
  3. D

Her iki kampanyadan da yararlanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar güzel kampanya oldu 🙏🏽 1780475780 Hocam puanların son tarihi herhangi bir yerde yazmıyor. Yazmadığı için 1 aylık bir süresi yok bende 2 ay oldu halen duruyor puanlar ama bazen bankalar sene sonlarında bilgi vermeden...
  4. D

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Evet hocam teşekkür ederim yinede 🙏🏽
  5. D

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Fazladan TT kodu olan var mı hayrına kullansam
  6. D

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Lc 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2.999tl

3500₺ yine iyi fiyat dermiyiz. Stokta gözüküyor
  7. D

Kampanya şartlarına göre dediğiniz gibi harcama süresi yok hocam. Ama net bir bilgide yok
  8. D

Sadece parafly karta ilk başvuruya 25k₺ ya 5k₺ parafpuan var hocam. Vatan kampanyasi bitti
  9. D

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html Stokta 2 mağazada gözüküyor arkadaşlar ama ben aradım alamadım. Ürün satıldı başka mağazaya gönderilecek dediler saçma değil mi satildiysa neden stokta gözüküyor. Şansını denemek isteyen...
  10. D

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Vatan çalışanlar sanırım kendilerine alıyorlar orada bir fırıldak dönüyor. Dün forumu görünce telefondan aradım ilk MT yanlıs fiyat dedi satış yapmadı. İkinci MT normal satış yaptı. Sonra stokta bitti diye aradilar. İlk MT satışı yapsa ürünü alabilecektim.
  11. D

❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

Ram de olduğu gibi stokta kalmadıysa muadil veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı. Vatan aramış az önce içim gidiyor
  12. D

🔥İndirim Msı B850 Gamıng Plus Wıfı Anakart %22 İndirim 9.304tl

Her hesapta olmayabilir ama kontrol edin 9 taksit çıktı bende. Ayriyeten garantide Amazon kampanyasinada 500 bonus veriyor. Bana Özel 350 daha verdi 850 indirimli almış oldum teşekkürler hocam @Furu_Ko
  13. D

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 7800X3D 14.043 TL(EDIT: Daha da Düştü=13.992 TL) (Bugüne Özel %5 İndirim)

+1 🥲 incehesapda 13.600₺ e düşmüş. REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎n467TFzycz/
Geri