Hocam geçenlerde diğer forumlarda qnb gspara kartındada bu muhabbet geçmişti. İdefix ve n11 kaynakli sanırım. Bu iki sitede puan bakiyesinin altında bir ürün alınca puan gözüküyor üstünde ise puan gözükmüyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Saçmalamışlar
Şuan için kullanılabilir yerler :
- N11, İdefix,
- Pazarama "Puan aktarma yolu ile"
- Market vs fiziki yerlerde ise halkpos'un olduğu yerlerde kullanılabiliyor
Her iki kampanyadan da yararlanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar güzel kampanya oldu 🙏🏽
1780475780
Hocam puanların son tarihi herhangi bir yerde yazmıyor. Yazmadığı için 1 aylık bir süresi yok bende 2 ay oldu halen duruyor puanlar ama bazen bankalar sene sonlarında bilgi vermeden...
https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html
Stokta 2 mağazada gözüküyor arkadaşlar ama ben aradım alamadım. Ürün satıldı başka mağazaya gönderilecek dediler saçma değil mi satildiysa neden stokta gözüküyor. Şansını denemek isteyen...
Vatan çalışanlar sanırım kendilerine alıyorlar orada bir fırıldak dönüyor. Dün forumu görünce telefondan aradım ilk MT yanlıs fiyat dedi satış yapmadı. İkinci MT normal satış yaptı. Sonra stokta bitti diye aradilar. İlk MT satışı yapsa ürünü alabilecektim.
Her hesapta olmayabilir ama kontrol edin 9 taksit çıktı bende. Ayriyeten garantide Amazon kampanyasinada 500 bonus veriyor. Bana Özel 350 daha verdi 850 indirimli almış oldum teşekkürler hocam @Furu_Ko