Darkblamme isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yeni Aldığım Sistemi Değerlendirir Misiniz?

İstersen iade et kral amd sistem bozmaz diyorsan daha fp bir şey toplarsın
  2. D

Mchose X9 3499 TL Düştü

Fırsat: MCHOSE X9 Siyah 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (MC-X9-2) https://amzn.eu/d/06ScyGjI Sıcak fırsatlara açamadığım için buraya açtım
  3. D

Mchose X9 Nasıldır Sizce

Özel ay Özel ayarlarını biliyor musun hocam
  4. D

Mchose X9 Nasıldır Sizce

Mchose x9 hediye alındı nasıldır sizce
  5. D

🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5060 Sistem 42.999 TL!

Teşekkür ederiz hocam mıllet 2 ay önce 57 k 9070 xt li sisteme pahalı alınmaz diye diye millete aldırmadılar sızı dınleyenler aldı teşekkür ederiz aynı sıstemı 75 k dan asağı zor toplarsın şuanda sıstem de şuydu...
  6. D

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi Yardım

Çözdüm arkadaşlar sağolun 1782821512 Yok aga
  7. D

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi Yardım

Bios güncelledikten sonra böyle kaldı napmam gerekiyor kapatıp açayım mı bilgisayarı
  8. D

Yardım Hangi Apple Watch Almalıyım

15000 bütce var hangi Apple watch almalıyım
  9. D

Yardım W60 mı Gameraider K1 He mi

Sağol hocam da çok bilgisayar da işin olmuyor ders çalışırken video izlemek için ve günde 1 2 saat oyun oynamak için alacağım şuan w60 yeterli gibi benim için 1781558258 Akko fun 68 nasıldır bilen var mı bir arkadaşım da onu önerdi
  10. D

Sağol hocam bunu alıcam galiba
  11. D

Arkadaşlar ikisi de çok cazip geliyor hangisini almalıyım veya başka önerisi olan var mı
  12. D

Yardım 2k Monitör Tavsiyesi

@Tayfunns Hocam merhabalar 2k monitör alacağım bütcem 11000 TL monitör önerebilir misiniz aklımda Asus 210 Hz VG27AQ5A modeli var 8 bit ile 10 bit arasında ki fark çok önemli mi monitör alırken neye dikkat etmeliyim
  13. D

Öneri Manyetik Switch Klavye Önerisi

Firmayı bilmiyorum bilgin varsa firma konusunda bilgilendirir misin
  14. D

Öneri Manyetik Switch Klavye Önerisi

3k bütce var w60 alacaktım stok bitmiş başka öneriniz varsa lütfen yardımcı olun
  15. D

Öneri Wraith W60 Stok Beklemeli Miyim Yoksa Mchose Ace60 Pro Alıp Geçeyim mi

Hotel 75 nasıldır ace60 prodan iyi midir
Geri