DarkBoys46 isimli üyenin son içerikleri

1. D

işlemci fanı 6000 rpmde dönüyor

mavi ekranlı bioslarda fan ayarı yapılıyor. o işlemciye göre 5000 rpm zaten son rpmdir.
  2. D

Bios üzerinden ya da AMD ryzen Master uygulaması üzerinden fanı 3000 rpm hızına sabitle eğer ki fan 6000 e rpm kadar hızda çaılışıyorsa yarı yarıya indir. daha sonra tekrar sıcaklığa bak . eğer ki boşta 30 40 ile arası sıcaklıkta çalışıyorsa yeterli olur. yoksa böyle hem kafa şişirir hemde...
  3. D

Banka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim?

tabi olabilir .Rapor etmeden önce bilginin doğruluğunu teyit edin. Daha sağlıklı olur.
  4. D

Bana vermedi istersen bi dene ziraat yakın bi zamanda ziraaat hesabı açtırp online üzerinden denedim Öğrenci olmanız gerekiyor dedi.
  5. D

6000 RPM mi ! araba mı o 6000 devirde dönsün. dikkat et o fana elinde patlar saaaylerce 6000 çeviriyorsa ömrü çabuk biter. Bios üzerinden kontrol et . Termal macunu orijinal kullandığından da emin ol.
  6. D

Ziraat Bankasında ver 2si bir arada kart. Fakat o karta sahip olmak için Öğrenci olmak gerekir. Ayrıca diğer bankalarda 2 si bir arada kart olayı yok. Sadece kredi kartına kendi vadesiz hesabını tanımlayabilirsin. o yöntem kullanışsız. Jüzdan Uygulamasını indirip kartlarını oraya kayıt...
  7. D

Vadesiz hesaptan alışveriş yapılır mı?

Garanti , Finansbank , Akbank Finansbank ı Bu ay kapatıp Akbank limiti artırma seçeneğini başvurcam Garanti ve akbank kullandığım için ikisi iyi.
  8. D

@Elweald Telefon faturan kesilmeden ödeyemiyorsan , aynı şekilde sana kredi kartından fatura ( extre ) gelmeden ödeme yapılmaz
  9. D

@Elweald Kredi Kartı aslında bela edilebilecek bi konu değil. Sadece Kullanmasını bilene çok iyi ihtiyaç Mesela nakit paran yok . Allah korusun kaza yaptın arabanın bi yeri kırıldı hemen ordan yaptırabilirsin ya da telefon ansızın düştü kırıldı. Hemen Kredi kartından Yaptırıp kendini...
  10. D

@Elweald Şöyle mesela atıyorum 6000 tl maaş alıyorsun ben bu ay 3000 tl kredi kartı harcama yapabilirim diceksin. çok büyük tutarlı eşyaları kredi kartından alıcaksın. Ayakkabı mesela 1000 tl diyelim onu kredi kartına taksitli yaparsan her ay ödeneceği için sana avantaj olur. 1659467532...
  11. D

Ayrıca Çok Kredi kartı olduğu zaman bankalar sana +1 kredi kartı vermezler . Varr olduğu bankaların kredi kartlarını düzenli kullanıp onların limitlerini artırmak önemli
  12. D

Kredi kartı alma şansını daha çok artırmak istiyorsan . Her zaman kredi kartlarını düzenli harcayıp , extre kesim günü ile son ödeme günü arasında ödemek zorundasın. Daha sonra fatura gibi her ay gelebilecek giderlerini otomatik ödeme talimatı verip , Kredi Findeks Notunu yükseltebilirsin. Tabi...
Geri