5-7 dk önce kullanıyordum PC'yi sonra youtube'da video izlerken Power Saving Mod 1 dakika içinde otomatik olarak açılacak kapatmak ister misin gibi bir şey yazdı ,ben ilk başta görmedim bir şeyi test ettiğim için sonra bir anda monitör söndü,hala ses falan var Alt+F4 yaparak falan PC'yi...
Bu hafta bilgisayar alacağım .Alacağım sistemde bulunma ihtimali olan işlemciler bunlar ,tavsiye verirseniz memnun olurum .Tercihim hava soğutma tabii ki ancak kaliteli ise AIO da olur .
2K 180 Hz kullanacağım ,zaten monitör ekran kartına takılır eğer monitördeki display portu ekran kartına takarsam bir sorun olur mu ?Yoksa anakartın da mı desteklemesi lazım ?
Bu ay içinde bilgisayar alacağım .Dual 4070Super'e yeter mi ?
Yani tabii ki 3x kadar sıcaklık düşüklüğü beklemiyorum ama dual de mesela en grafik kartı gerektiren Cyberpunk 2077 ,RDR2 gibi oyunlarda 2K çözünürlükte Ultra grafiklerde güzel sıcaklık dereceleri yakalar mı ?
Yok şöyle ,musluk ve ocak yan yana musluğun altında bir dolap var orada priz , tüp ve temizlik malzemeleri var bazen su kaçıyor oraya bizle alakası yok 😄 .
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/
Bu 4070ti süper değil ama 4070super
Bunu özelleştirerek
7800x3d
Lexar 32GB Cl32
İstersen 7000/6000 civarlarında olan 1TB'lık Lexar(sanırım soğutucusu da var Lexar'ın) ya da Kingston yapabilirisin 1,5k'ya
Tam olarak ne kadar etkiler bilmiyorum ama...