Darkfollowq isimli üyenin son içerikleri

1. Darkfollowq

GamePower Aero alınır mı

anladım saolun
  2. Darkfollowq

GamePower Aero alınır mı

gamepower kizaru kullanıyorum ve gayet memnunum herhangi bi sorun da yaşamadım. illa sorunlar çıkar derken bildiğiniz bişey mi var yoksa markayı sevmediğiniz için mi öyle söylediniz anlamadım kullanıcı şikayeti pek göremedim
  3. Darkfollowq

GamePower Aero alınır mı

evet. şuan iyi bir kulaklığım var zaten kablosuz bir kulaklığa geçmek için istiyorum
  4. Darkfollowq

GamePower Aero alınır mı

[H3 id='httpswww.incehesap.comgamepower-aero-ultra-siyah-triple-mode-gaming-kulaklik-fiyati-76428']https://www.incehesap.com/gamepower-aero-ultra-siyah-triple-mode-gaming-kulaklik-fiyati-76428/[/H3] kulaklığın mikrofon kalitesi hoşuma gitti ve bu fiyat bandında alternatifini göremedim kablosuz...
  5. Darkfollowq

Türktelekomdan türknet e geçtim modem değiştirmeli miyim

ben yarın tekrar arayıp sorucam taşınacağımı söylememiştim.
  6. Darkfollowq

türktelekom un fiber hattı var sanırım 1770066602 şu an kullandığım modem uyumlu olmaz mı sorun yaşamayacaksam gerekli değil diye düşünüyorum
  7. Darkfollowq

konuştuğumda biz modem göndermiyoruz demişlerdi
  8. Darkfollowq

şu anda vdsl alt yapı mevcut max 50mgbs alabiliyorum ama yakın zamanda taşınacağım. taşınacağım yerde fiber alt yapı mevcut o yüzden acaba modem de mi değiştirmeliyim diye düşünüyorum. modem modeli: TP-Link VC220-G3U ne tavsiye edersiniz
  9. Darkfollowq

Amazon Prime odemelerde ucret cekmiyor, bedava urun aliyorum?

illaki durumu fark ediceklerdir ve bunların parasını senden bi şekilde alırlar
  10. Darkfollowq

🔥İndirim Lenovo LOQ Ryzen 5 8645HS RTX 4060 35.000 TL

renk gamutu değerlerinden bahsetmiştim %45NTSC panele sahip galiba eğer öyleyse kesinlikle alınmaz benim düşüncem
  11. Darkfollowq

🔥İndirim Lenovo LOQ Ryzen 5 8645HS RTX 4060 35.000 TL

bu ürünün panelini biliyormusunuz? ben araştırdım bulamadım bilmediğiniz ürünü önermessiniz diye düşündüm o yüzden soruyorum
  12. Darkfollowq

Format attıktan sonra sebebsiz ye pc kapanması

3 gün önce format attım bundan önce böyle bişey hiç yaşamadım günde ortalama 8 saat kullanımla 5,6 kere bu sorunla karşılaşıyorum. tarayıcıda yayın izlerken yt de takılırken bu sorun oluyor yayın izlerken yayından çıkarken çok yaşadım tam ekrandan çıktığım gibi kapanıyodu ytde de aynı şekilde...
  13. Darkfollowq

Anakart auto driver ınstaller hatası

asrock a620m-hdv/m.2+ bu anakarta sahibim anakartın kendi auto driver intsaller programını açamıyorum bu hata yüzünden ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Geri