Sanal makinada oynadığın zaman oyundan atıyor anti cheat sistemi, onun için kod var o kodu sanal makineye yazıyoruz oyundan atmıyor böylece, bu kodda win7...
Sanal makineden knight oynamak istiyorum steam üzerinden, zor bela windows 7 de kurdum ama oyunu açarken ekran kartı sürücü hatası veriyor ama yüklenebilen...
Ben aldım 3 kez bozuldu daha yeni servisten geldi servisle kavga ettim kronik olduğu halde ücret talep ettiler red ettim monitörü teslim aldım bugun raporda...
Kroni̇k panel sorunu olan asus rog 249cm moni̇törümü 19 gün önce aldiğim yer vatan bi̇lgi̇sayara tesli̇m etti̇m , 5 gün önce kullanici hatasi dendi̇ panel...
Asus un ekranları ezelden beri sorunlu zenfone2 kullandim 2016 da ayni monitördeki gibi olmuştu sorun
1758172841
Belge varda atamadim kağıt olduğu için...
Haklı çıkacağıma eminim çok garip ya garantisi bitmeye yakın diye yaptilar yoksa ilkinde neden onarım yaptılar ki? Bu 2. Oldu peki iade veya değişim hakkım...
Asus ROG XG249CM model monitörümde yaklaşık 6 aydır görüntüde bozulma ve titreme sorunları yaşıyorum. Cihazı daha önce garantiye gönderdim; ilkinde panel...