Bilgisayarımı satıyorum ama fiyatı hakkında net bilgi bulamadim aynı ürünler çok pahalıya yada çok uyguna var fiyat belirleyen edin yardımcı olur musunuz?
Sistem Özellikleri
5800x3d işlemci (kutulu+
240mm argb sıvı soğutucu
1tb kinsgton kc3000 ssd gen4
2.ssd 750gb adata 750 gen3
anakart...
Android Uygulama Geliştirdim Google Play'e yükleyeceğim abonelik sistemi vs tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olacak çok sevinirim.
Yaptığım uygulama Rust oyununun rust+ uygulamasindan gelen üsse saldırı bildirimi algılayıp alarm çalmak
Sıvı soğutmalı kartım olmuştu 7 dereceye kadar düşürmüştüm :D aorus 1080ti water force modeliydi boşta 7-17 derece arasıydı bence sıvı soğutmalı modellerde daha serin çalışıyor kalitesine göre tabi sıcaklığın da iyi hocam gerek yok dediğin gibi
Hayır 2-3 senelik tecrübem var, bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım sıvı metal yüzünden kendi çapımda yapıyorum şimdiye kadar 10 tane en az ekran kartına yapmışımdır genelde 1080ti gibi ısınan kartlara, sıvı metalin güzel yanı nerdeyse ölümsüz sıvı metal gibi pump out yapmıyor macun gibi...
Yapay zekaya bakma hocam bence ekran kartının bloğu sıvı metal için uygunsa aşınma olmaz, ve düzgün sürülürse dik kullanmadığın sürece ki kartı dikte kullandım uzay sistem 1ay kasada 6-7 aydır kullanıyorum önceki ekran kartımıda 2yıl kullandım sattığım arkadaşım halen kullanıyor senin ekran...