DarkKinght67 isimli üyenin son içerikleri

1. DarkKinght67

Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder Dostlar ?

teşekkürler
  2. DarkKinght67

Ben sıfırıyla kıyaslamadım ki yada sıfır demedim hocam 10binden aşağı yok satan benim monitörden 2.el onu demek istedim
  3. DarkKinght67

Monitörü 7-8 e bulamazsınız ki hocam böyle kutulu garantili
  4. DarkKinght67

Monitör de dahil yalnız
  5. DarkKinght67

Bilgisayarımı satıyorum ama fiyatı hakkında net bilgi bulamadim aynı ürünler çok pahalıya yada çok uyguna var fiyat belirleyen edin yardımcı olur musunuz? Sistem Özellikleri 5800x3d işlemci (kutulu+ 240mm argb sıvı soğutucu 1tb kinsgton kc3000 ssd gen4 2.ssd 750gb adata 750 gen3 anakart...
  6. DarkKinght67

Sistemimi Satıyorum Dostlar Ne Kadar Eder Hakkı Nedir?

Sistem Özellikleri 5800x3d işlemci (kutulu+ 240mm argb sıvı soğutucu 1tb kinsgton kc3000 ssd gen4 2.ssd 750gb adata 750 gen3 anakart Msi x570 gaming edge wifi herşeyi sağlam. MSI MPG A850G Gen5 850 W (kutulu garantili) Argb Akvaryum kasa AMD Rx 7700xt sapphire nitro + kutulu garantili...
  7. DarkKinght67

Yardım Hangi Monitorü Almalıyım?

Çok güzel hocam bence değer
  8. DarkKinght67

Dell Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör 1780952678 Dell Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
  9. DarkKinght67

Asus rog alma hocam kesinlikle önermem nedenini buradan öğrenebilirsin dell aldım kafam rahat
  10. DarkKinght67

Bu Ekran Kartı Alınır mı ?

Bu fiyata alınmaz bence facebookta gruplarda 14-15 bine 3080ti sini satan vardı gruplarda araştır bence
  11. DarkKinght67

Android Uygulamaya Google Play'de Abonelik eklemek

Android Uygulama Geliştirdim Google Play'e yükleyeceğim abonelik sistemi vs tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olacak çok sevinirim. Yaptığım uygulama Rust oyununun rust+ uygulamasindan gelen üsse saldırı bildirimi algılayıp alarm çalmak
  12. DarkKinght67

Nostaji Windows xp pc için öneriler.

Eskiler :))))
  13. DarkKinght67

Ekran Kartı Sıvı metal sonrası değerler.

Sıvı soğutmalı kartım olmuştu 7 dereceye kadar düşürmüştüm :D aorus 1080ti water force modeliydi boşta 7-17 derece arasıydı bence sıvı soğutmalı modellerde daha serin çalışıyor kalitesine göre tabi sıcaklığın da iyi hocam gerek yok dediğin gibi
  14. DarkKinght67

Hayır 2-3 senelik tecrübem var, bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım sıvı metal yüzünden kendi çapımda yapıyorum şimdiye kadar 10 tane en az ekran kartına yapmışımdır genelde 1080ti gibi ısınan kartlara, sıvı metalin güzel yanı nerdeyse ölümsüz sıvı metal gibi pump out yapmıyor macun gibi...
  15. DarkKinght67

Yapay zekaya bakma hocam bence ekran kartının bloğu sıvı metal için uygunsa aşınma olmaz, ve düzgün sürülürse dik kullanmadığın sürece ki kartı dikte kullandım uzay sistem 1ay kasada 6-7 aydır kullanıyorum önceki ekran kartımıda 2yıl kullandım sattığım arkadaşım halen kullanıyor senin ekran...
Geri