Darkleave isimli üyenin son içerikleri

1. Darkleave

35K bütçeye 7600x 4070ti sistem toplanabilir mi?

düşer mi sence bir tanem :)
  2. Darkleave

35K bütçeye 7600x 4070ti sistem toplanabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bugün yarın ortalama 35k sistem alacağım, başlıkta da belirttiğim gibi ana parçalarla bir sistem toplanabilir mi? hepsini tek siteden alabilir miyim?
  3. Darkleave

DDR4 13400F + 4070 Ti vs DDR5 7600x + 3080 mi ?

Hocam merhaba, bende bu civarlarda sistem bakıyorum inanır mısın bende benzer sistemlerde kaldım. gaming.gen'den bakıyorum ben ama sen nerden bakıyorsun? Sistemlerin l,nkini paylaşabilir misin?
  4. Darkleave

35k bütçe ile 4070ti oyuncu bilgisayarı toplayabilir miyiz

Hocam merhaba, bende bu civarlarda sistem bakıyorum inanır mısın bende benzer sistemlerde kaldım. gaming.gen'den bakıyorum ben ama sen nerden bakıyorsun?
  5. Darkleave

LG Ultragear 27 monitör alınır mı??

Valla hocam ben öyle çok anlamam monitörden, renkleri ve parlaklığı bence çok güzel ghosting ms felan teknik detay çok bilmiyorum. Ancak şöyle bir durum var monitörde; 1ms gtg değil mbr yani 1 ms açınca parlaklık düşüyor. Ve 1 ms ve Freesync aynı anda açılmıyor, ben açamadım.
  6. Darkleave

LG Ultragear 27 monitör alınır mı??

Ben geçen hafta amazondan 2416₺ye almıştım memnunum güzel diyebilirim
  7. Darkleave

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Ben de seninle aynı dertteyim dostum. Çözüm bulabildin mi?
  8. Darkleave

Çözüldü✓ Asus TUF H3 mikrofon bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

Arkadaki mikrofon tuşunun açık olduğundan emin misin çalışmadığı zamanlarda? Bende de birkaç problem var. 7.1'i çalıştığını düşünmüyorum, oyunlarda adamların nereden geldiğini anlayamıyorum.
  9. Darkleave

i3 12100f stres testi

Tamamdır teşekkür ederim, o zaman takayım bakalım fark olacak mı.
  10. Darkleave

i3 12100f stres testi

Peki sizce işlemci soğutucusunu montajlayayım mı yoksa stokla bi süre devam edeyim mi?
  11. Darkleave

i3 12100f stres testi

Yani düşük geldi bana bilmiyorum bana mı öyle geldi. Onun kullanımını çözemedim çözeyim onunla da test edeceğim, teşekkürler.
  12. Darkleave

Core i3-12100F'li Sistem Toplama

Dostum merhaba ben de senin gibi sistem kovalıyordum, gaming gen'de güzel fiyat olunca kaçırmadım. Bu fiyata göre kıyaslama yapabilirsin sistemini. Keşke bu sistemi yakalayabilseydin, fiyatı çok uygun gibi geldi bana
  13. Darkleave

i3 12100f stres testi

Arkadaşlar merhaba iyi günler herkese. 2 gün önce almış olduğum 12100f'li sistemime bugün biraz test yapıyım dedim. Üzerinde stok soğutucusu varken OCCT ile test yaptığımda max 67 dereceye çıktı. Fanlar 2000rpm de dönüyor. Fulleyince 60 derecelerde geziyor. Çok garip geldi. Dark freezer x127...
  14. Darkleave

En Iyi Gtx 1660s Hangisi?

Hocam geçenlerde 8kya 3060 satılmıştı, istersen biraz kovala daha iyi olabilir
  15. Darkleave

Tablette değer görüntüleme

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum. Evet tam olarak böyle bir şey istiyorum ancak elimdeki Android tablet ile yapmak istiyorum. Çok harcama yaptım daha fazla harcama yapamam maalesef kart ekran alımı vs. :( sadece Androide göndermek acaba mümkün mü? 1649619851 Sanırım bişeyler buldum...
Geri