Merhaba arkadaşlar bugün yarın ortalama 35k sistem alacağım, başlıkta da belirttiğim gibi ana parçalarla bir sistem toplanabilir mi? hepsini tek siteden alabilir miyim?
Hocam merhaba, bende bu civarlarda sistem bakıyorum inanır mısın bende benzer sistemlerde kaldım. gaming.gen'den bakıyorum ben ama sen nerden bakıyorsun? Sistemlerin l,nkini paylaşabilir misin?
Hocam merhaba, bende bu civarlarda sistem bakıyorum inanır mısın bende benzer sistemlerde kaldım. gaming.gen'den bakıyorum ben ama sen nerden bakıyorsun?
Valla hocam ben öyle çok anlamam monitörden, renkleri ve parlaklığı bence çok güzel ghosting ms felan teknik detay çok bilmiyorum. Ancak şöyle bir durum var monitörde; 1ms gtg değil mbr yani 1 ms açınca parlaklık düşüyor. Ve 1 ms ve Freesync aynı anda açılmıyor, ben açamadım.
Arkadaki mikrofon tuşunun açık olduğundan emin misin çalışmadığı zamanlarda? Bende de birkaç problem var. 7.1'i çalıştığını düşünmüyorum, oyunlarda adamların nereden geldiğini anlayamıyorum.
Dostum merhaba ben de senin gibi sistem kovalıyordum, gaming gen'de güzel fiyat olunca kaçırmadım. Bu fiyata göre kıyaslama yapabilirsin sistemini. Keşke bu sistemi yakalayabilseydin, fiyatı çok uygun gibi geldi bana
Arkadaşlar merhaba iyi günler herkese.
2 gün önce almış olduğum 12100f'li sistemime bugün biraz test yapıyım dedim. Üzerinde stok soğutucusu varken OCCT ile test yaptığımda max 67 dereceye çıktı. Fanlar 2000rpm de dönüyor. Fulleyince 60 derecelerde geziyor. Çok garip geldi.
Dark freezer x127...
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum. Evet tam olarak böyle bir şey istiyorum ancak elimdeki Android tablet ile yapmak istiyorum. Çok harcama yaptım daha fazla harcama yapamam maalesef kart ekran alımı vs. :( sadece Androide göndermek acaba mümkün mü?
1649619851
Sanırım bişeyler buldum...