Siparişi iptal edip msi b650m gaming plus wifi modelini aldım 8.5kya bütçemi biraz aştım umarım gelecek olan psu sıkıntı yapmaz, işlemciyi kısmak istemiyorum ilerde 5-6kya psu degişebilirim ama 20k lık işlemci almak daha zor
40k bütçem vardı 7500f li bir sistem alıcagıma ekran kartını 1ay sonra almak üzere 9800x3d bir kasa topladım, ama anakart seçiminde sanırsam hata yaptım linkdeki anakartı aldım benim için önemli olan 6-7k arasında olması ve hepsiburadan olmasıydı(taksit için) sonradan farkettimki anakarta 8pin...
Matx her anakarta oluyor, kullandıgım bir kasa hem m modeli hem atx modelini kullandım project zeroda destekliyor sadece project zero degil, kendi fanları rpm kontrol edilemiyor ve yavaşlar alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun
Uzun zamandır ikinci bir monitör bakıyordum şuanda ViewSonic VX2780-2K Ips panel kullanıyorum yaklaşık 2 sene oluyor alalı ilk 2k monitörümdü ve vatanda indirime girmişti çok uyguna almıştım ilk zamanlar 1080pden geçince beni çok etkilemişti lakin geçen aylarda arkadaşımın 27inc ASUS ROG STRIX...