Darkn isimli üyenin son içerikleri

1. Darkn

M.2 SSD PCI-e 4.0 olarak çalışmıyor

Biosu güncelledim,resette yaptım fakat bir şey değişmedi CSM yi kapattım ama yine aynı.
  2. Darkn

Tabi 1749675813 Bios da pcie modu auto seçiliydi.Pcie 4 ü seçtim biraz daha arttı fakat halen çok düşük.
  3. Darkn

Merhaba. Sıfır aldığım Lexar NM710 1TB M.2 SSD'yi anakartımın PCI-e 4 destekleyen M.2 yuvasına taktım. Fakat hız testi yaptığımda 62/51 MB gibi okuma yazma değerleri aldım. BIOS ayarlarından M.2 yuvalarını PCI-e 3'e çektiğim zaman 3000/3200 gibi bir değere ulaştım fakat aldığım SSD'yi PCI-e 4'te...
  4. Darkn

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Gençler ben iyziconun sahibi veya uygulamanın verdiği hataları çözen kişi değilim.Sadece nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlattım.Sorunlarınızı markayla çözün benimle değil.
  5. Darkn

Parolaparayla 900 olurdu onsuz 1300
  6. Darkn

Evet Bilmiyorum insanlar çok fazla alışveriş yaptı dolmuş olabilir arayıp bilgi almak lazım
  7. Darkn

Parolapara uygulamasının anasayfasındayken soldaki kırmızı ÇEK butonuna basınca iban ekle çıkması gerekiyor.Oraya parolapara kimin üstüne kayıtlıysa o kişinin ibanını girin
  8. Darkn

Fast için evet ama normal havale yapılabiliyor.Eğer aktaracağınız banka hesabı sizin adınızaysa hemen transfer yine oluyor.Bu yazı başka kişilerin ibanına atmak istediğiniz zaman geçerli.
  9. Darkn

Evet yazmıştım zaten nasıl yapılmasını gerektiğini ekstra birşeye gerek yoktu Parolaparaya başka cihazdan giriş yapmayı deneyin.Kampanya olarak ilk alışveriş 500tl kampanyasını ekleyin
  10. Darkn

İstanbulkart uygulamasında eğer parayı fiziksel otobüse binmek için kullandığınız karta aktardıysanız onu çektirmez.
  11. Darkn

İyzico uygulamasına girin,kampanyalar bölümünden ilgili kampanyaların koşullarını ve geçerli markalarını görebilirsiniz.
  12. Darkn

🔥İndirim Iyzico ve parolapara 1000 tl geri ödeme kampanyası detaylı anlatım.

Parolapara hesabınıza ürünün parasını attınız mı?
  13. Darkn

Wifi ile internete bağlıysanız mobil veriyle deneyin.
  14. Darkn

Oda olur yalnız o hesabında onaylı olması gerekiyor.Yoksa para transferi olmaz.
Geri