darknessrtx isimli üyenin son içerikleri

1. D

Kablosuz mouse önerisi

claw tutuş şekli için uygun olduğunu söylüyorlar alınır bence
  2. D

Kablosuz mouse önerisi

Çıkıyor tabii ki hocam öyle şey olur mu :D 4K için gereken dongle çıkmaz sadece
  3. D

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

üye olurken SEPET referans kodunu girdiniz mi?
  4. D

5000 e çekmişler şaka gibi iş çıkışı gider alırım diyordum :D
  5. D

payfoura para yüklemek gerekiyor herhalde ozaman dimi hocam?
  6. D

kayıt olunan numaraya ait carrefoursa kart bilgilerini vermek gerekiyor sanırım kasada
  7. D

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Brownie sepeti 3000`e tamamlamak içindi :)
  8. D

🔥İndirim Digiturk Sporun Yıldızı Aylık 299 TL + 1.000 TL Bankkart Lira!

ziraat bankası kredi kartı olmak zorunda mı ya banka kartı olmuyor mu? Şimdi kredi kartı çıkartmaya çalışsam işe yarar mı acaba bilmiyorum
  9. D

80 Bin TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar, oyun oynamıyorum. Genelde film, dizi ve günlük iş meseleleri için kullanacağım. Almışken iyi bir cihaz almak istiyorum. Ayrıca çok ağır olmasını istemiyorum cihazın. Taşınabilirliği iyi olsun istiyorum. Aslında aklımdan Apple MacBook`lar geçiyordu ancak bir de size sormak istedim...
  10. D

Assassin`s Creed Valhalla hangi sürüm alınmalı?

Arkadaşlar Epic Games`ten alırsam Standard Edition`u Nays ile 180TL`ye alıyorum. Ubisoft üzerinden alırsam Complete Edition`u 250TL`ye alıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Daha önce Odyssey`i oynadım ve beğendim.
  11. D

Dark GT Pro kasa alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-gt-pro-3x12cm-argb-led-fanli-menteseli-yan-ve-full-mesh-on-panel-dikey-ekran-karti-destekli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgtpro.html Arkadaşlar bu kasa fiyatına göre nasıldır sizce? Alınır mı? Soğutma konusunda fazla bi beklentim yok. Bu arada...
  12. D

DeepCool AG400 kasama sığar mı?

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 için DeepCool AG400 almak istiyorum ancak kasama uyumlu mu bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa: Frisby FC-8870G
  13. D

Ryzen 5 5500 ve RTX 4060 sisteme PSU tavsiyesi

Arkadaşlar işlemci ve ekran kartı modelimi yazdım. Bunlara uygun bir PSU önerisi verebilirmisiniz? Bütçem maksimum 2500TL
  14. D

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Kimseden cevap gelmiyor şaka gibi. Tüm forum bi anda kayboldu :D
Geri