Arkadaşlar fotoğraf ve video çekim işleriyle uğraşıyorum ve photoshopta kullandığım bir ek plugin açarken bu id hatasını alıyorum. Bilgisayarıma format atmama rağmen düzelmedi ben bu id olayını nasıl çözebilirim
Bilgisayar özelliklerim
i7 14700kf
rtx 4070 ekran kartı
b760m anakart
Tabi ben bu arada 2 tane portu söktüm o şekilde bilgisayarı açabildim diğer türlü bios ekranı gibi bir şey gelip 10 saniye sonra pc kapatıyordu kendini, yarın gündüz iletsem olur mu ?
1701316535
Sötküğüm portlar kasamın önündeki çıkışları iptal ediyor bu şekilde oldu ama şimdi biosu güncelledim...
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım ve ön flashbellek type c soketlerini anakarta taktığım zaman bilgisayarım açılmıyor bios girme ekranı gelip 10 sn sonra kendiliğinden kapanıyor neden böyle yapabilir ?
4070
i7 14700kf
B760m PLUS tuf gaming
Fiyat farkı inanılmaz azdı ben videograhper olduğum için alabileceğim max işlemci performansını almak istedim açıkçası teşekkür ederim yine de :)
1701089736
Çok sağol dostumm
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,
İlk entry'im ile Direkt konuya giriyorum.
Aşağıdaki görsellerde gördüğünüz sistemi topladım (bilgisayar bileşenlerinde %5 indirimden yararlandım) ve Şubatta başlayarak 6 ay vade farksız taksit ile aldım görüş öneri ve dileklerinizi bekliyorum. (İstek...