darkozi isimli üyenin son içerikleri

1. darkozi

RX 6600 XT Vs RTX 5060 Hangisi Alınır ?

5060 hem güncel hem daha teknolojik hem daha güçlü ikinci el alırsın 13-14 bin tl ye
  2. darkozi

4000 TL Altı İps Monitör Önerisi

evet şimdi araştırırken denk geldim ona da o daha iyi görünüyor
  3. darkozi

4000 TL Altı İps Monitör Önerisi

siz olsanız 4000 tl altında bu monitörlerden hangisini alırsınız?
  4. darkozi

🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

bundan almıştım şimdi ucuz diye dalga geçerler belki ama influencerlar pohpohlarken öyle demiyordu bildiğin çin malı dandik kulaklık
  5. darkozi

🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

bu markanın kulaklığını kullanıyorum beş para etmez
  6. darkozi

Android 5000 TL 2. El Telefon Önerisi

Samsung a71 olabilir abimde 5 yıldır var 2 yıldır da yedek olarak kullanıyor
  7. darkozi

RTX 4060 mı RTX 4060 Ti mı ?

facebookta bilindik bir abi 15-16k civarına sıfır kapalı kutu 5060 satıyor o fiyata bence ona bakın isim vermek doğru olur mu bilmiyorum merak edersen dm den yazabilirsin
  8. darkozi

RX Radeon 6600 Vs Rx5700xt Vs RTX 2060 Super

Rx 6600 kullanıyorum bu bütçede daha mantıklısı yok hem az güç harcıyor hem serin çalışıyor hem tatmin edici fps ler veriyor
  9. darkozi

İ5 14400f Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Arkadaşlar bugün i5 14400f işlemciye geçtim cinebench testindeki ısı değerleri normal mi? Hava sıcaklığı: 30-35 derece Soğutucu: thermalright çift fanlı 4 bakır borulu hava soğutucu Termal macun: arctic mx6 Kasa: gamx dynamic 4 fanlı rgb mesh panel kasa
  10. darkozi

Bıostar H610mh İçin İ5 14400f İşlemci Tam Performans Verirmi?

bende i3 13100f ten i5 14400f e geçiyorum anakartım da h610m bir sorun olmaz aga kule tipi olarak thermalright 4 bakır borulu hava soğutucular yeterli olur (işlemciyi ikinci el al 8000 tl onun kara borsa fiyatı sakın o parayı verme)
  11. darkozi

Yardım Iphone Hafıza Arttırma

Bence değmez ama yaptırırsan konuya yazar mısın bizde bilgi sahibi olalım
  12. darkozi

Yenilenmiş Telefon Alınır mı? ve Nereden Alınmalı

Hâlâ almadıysan ikinci el Samsung a35 al derim o fiyata iPhone 11 alınmaz hele yenilenmişi hiç alınmaz poco telefonlar ise hep kâğıt üstünde iyi deneyim tarafında kötü telefonlar
  13. darkozi

Yardım Iphone Hafıza Arttırma

değmez nerde yaptırırsan yaptır o işlem esnasında anakart çok yüksek ısıya maruz kalıyor (400 derece civarı) bu da veri yollarına hasar verebiliyor kullandıkalrı hafıza çipinin markası da belli değil eğer kaliteli bir çip kullanılmazsa telefon orjinali kadar hızlı çalışmaz darbe alma durumunda...
  14. darkozi

Iphone 17 Yerine Samsung Galaxy S26+ veya S25 Ultra Almak Mantıklı mı?

17 al beğenmezsen satar s25 ultra alırsın (samsungda bir ihtimal kamerayı sevmezsin ama geri kalan herşeyde appledan çok ilerde özellikle ai özelliklerine alışırsan bırakması zor oluyor)
  15. darkozi

Gigabyte A16 Ryzen 7 260 5060 75w 1 Tb Gen 4 SSD 16 GB Ram Notebook 49999₺

klavyede sayı tuşları yok gta da motorla nasıl ön kaldırcam nasıl uçak sürcem alınmaz bu geç
Geri