darkozi isimli üyenin son içerikleri

1. darkozi

Yardım Iphone Hafıza Arttırma

Bence değmez ama yaptırırsan konuya yazar mısın bizde bilgi sahibi olalım
  2. darkozi

Yenilenmiş Telefon Alınır mı? ve Nereden Alınmalı

Hâlâ almadıysan ikinci el Samsung a35 al derim o fiyata iPhone 11 alınmaz hele yenilenmişi hiç alınmaz poco telefonlar ise hep kâğıt üstünde iyi deneyim tarafında kötü telefonlar
  3. darkozi

Yardım Iphone Hafıza Arttırma

değmez nerde yaptırırsan yaptır o işlem esnasında anakart çok yüksek ısıya maruz kalıyor (400 derece civarı) bu da veri yollarına hasar verebiliyor kullandıkalrı hafıza çipinin markası da belli değil eğer kaliteli bir çip kullanılmazsa telefon orjinali kadar hızlı çalışmaz darbe alma durumunda...
  4. darkozi

Iphone 17 Yerine Samsung Galaxy S26+ veya S25 Ultra Almak Mantıklı mı?

17 al beğenmezsen satar s25 ultra alırsın (samsungda bir ihtimal kamerayı sevmezsin ama geri kalan herşeyde appledan çok ilerde özellikle ai özelliklerine alışırsan bırakması zor oluyor)
  5. darkozi

Gigabyte A16 Ryzen 7 260 5060 75w 1 Tb Gen 4 SSD 16 GB Ram Notebook 49999₺

klavyede sayı tuşları yok gta da motorla nasıl ön kaldırcam nasıl uçak sürcem alınmaz bu geç
  6. darkozi

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 69.999 TL Amazon

diğer renkleri 73 bin tl ye hala var bence bu fiyata da iyi
  7. darkozi

Morfide Batarya Güvenilir mi?

Deji en sorunlusu
  8. darkozi

4700 tl ye değmez
  9. darkozi

özellikle görselde hata oranı 3/10.000 gibi çok iddialı bir değer yazmışlar
  10. darkozi

Arkadaşlar morfide batarya adında bir markaya denk geldim firma diğer markalara kafa tutuyor gibi görünüyor bu markayı kullanan var mı? Güvenilir midir?
  11. darkozi

iPhone 11 İçin Batarya Tavsiyesi

önerenlerin hepsi esnaf kullanıcı yorumu yok 1782068361 servis 4700 tl istiyor 11 in ikinci eli zaten 8-10 bin tl değmez o paraya
  12. darkozi

deji için 2500+kdv yazmışlar onu ben kendim takarım o paraya 2 tane deji alırım ki ben dejiden başka bir marka soruyorum
  13. darkozi

Arkadaşlar bataryam orijinal ve pil sağlığı 73 yeni batarya takmayı düşünüyorum ilk başta woyax düşünmüştüm ama performans kaybına yol açtığı ve donma kasma ısınma sorunu yaşattığı yönünde şikayetler okudum ve bu birçok yüksek kapasiteli bataryada oluyormuş bana önerebileceğiniz düzgün güvenilir...
  14. darkozi

Dikkat Edin Dolandırılmayın Armacomputers

Abi bari kasa mesh olsun yada ne bileyim akvaryum olsun bu ne 🤣🤣🤣
Geri