darkozi isimli üyenin son içerikleri

1. darkozi

Morfide Batarya Güvenilir mi?

özellikle görselde hata oranı 3/10.000 gibi çok iddialı bir değer yazmışlar
  2. darkozi

Morfide Batarya Güvenilir mi?

Arkadaşlar morfide batarya adında bir markaya denk geldim firma diğer markalara kafa tutuyor gibi görünüyor bu markayı kullanan var mı? Güvenilir midir?
  3. darkozi

iPhone 11 İçin Batarya Tavsiyesi

önerenlerin hepsi esnaf kullanıcı yorumu yok 1782068361 servis 4700 tl istiyor 11 in ikinci eli zaten 8-10 bin tl değmez o paraya
  4. darkozi

deji için 2500+kdv yazmışlar onu ben kendim takarım o paraya 2 tane deji alırım ki ben dejiden başka bir marka soruyorum
  5. darkozi

Arkadaşlar bataryam orijinal ve pil sağlığı 73 yeni batarya takmayı düşünüyorum ilk başta woyax düşünmüştüm ama performans kaybına yol açtığı ve donma kasma ısınma sorunu yaşattığı yönünde şikayetler okudum ve bu birçok yüksek kapasiteli bataryada oluyormuş bana önerebileceğiniz düzgün güvenilir...
  6. darkozi

Dikkat Edin Dolandırılmayın Armacomputers

Abi bari kasa mesh olsun yada ne bileyim akvaryum olsun bu ne 🤣🤣🤣
  7. darkozi

Tvs Jupiter 125cc ile Uzun Yol Yapılır mı?

gayet rahat gidersin lastik havalarını kontrol et depoyu fulle bas git
  8. darkozi

2. El RTX 4060 32gb Ram

uğultu sesi kasadan mı geliyor yoksa dış kaynak bir yerlerden mi acaba çünkü eğer kasadan geliyorsa coil whine olabilir gibi onun haricinde 1 dakikalık testte ısı değeri güzel görünüyor fiyat olarak gayet iyi sistem
  9. darkozi

3000 Bin TL Ye RX 7600 Var Alayimmi Guveneyimmi Sizce

adamda kart vardır videoyu çeker atar nolacak ama sen parayı atınca engeller geçer benden söylemesi
  10. darkozi

3000 Bin TL Ye RX 7600 Var Alayimmi Guveneyimmi Sizce

o fiyata mining çıkması bile mümkün değil dolandırılma ihtimalin çok yüksek hiç bulaşma
  11. darkozi

Çözüldü✓ Gametech 600w Psu 9060xt İçin Yeterlimi

yapay zeka haklı msi al
  12. darkozi

ASUS TUF A16 Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX 5060 8GB 16" FHD+Freedos - 52.979 TL

53 bin tl ye güzel görünüyor
  13. darkozi

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

bekledim açılmadı ki garantipay ne alaka ürün sayfası bile açılmadı ki
Geri