facebookta bilindik bir abi 15-16k civarına sıfır kapalı kutu 5060 satıyor o fiyata bence ona bakın isim vermek doğru olur mu bilmiyorum merak edersen dm den yazabilirsin
bende i3 13100f ten i5 14400f e geçiyorum anakartım da h610m bir sorun olmaz aga kule tipi olarak thermalright 4 bakır borulu hava soğutucular yeterli olur (işlemciyi ikinci el al 8000 tl onun kara borsa fiyatı sakın o parayı verme)
Hâlâ almadıysan ikinci el Samsung a35 al derim o fiyata iPhone 11 alınmaz hele yenilenmişi hiç alınmaz poco telefonlar ise hep kâğıt üstünde iyi deneyim tarafında kötü telefonlar
değmez nerde yaptırırsan yaptır o işlem esnasında anakart çok yüksek ısıya maruz kalıyor (400 derece civarı) bu da veri yollarına hasar verebiliyor kullandıkalrı hafıza çipinin markası da belli değil eğer kaliteli bir çip kullanılmazsa telefon orjinali kadar hızlı çalışmaz darbe alma durumunda...
17 al beğenmezsen satar s25 ultra alırsın (samsungda bir ihtimal kamerayı sevmezsin ama geri kalan herşeyde appledan çok ilerde özellikle ai özelliklerine alışırsan bırakması zor oluyor)