darkseZz isimli üyenin son içerikleri

1. darkseZz

Sisteme göre düşük fps neden olabilir

Dostlar selamlar Laptop var işlemci i7 12th ekran kartı rtx 3060 ram 8 gb ama fifa,cs2 falan fps çok düşük takılma bile oluyor nedeni ram midir acaba veya başka bir şey olabilir mi ?
  2. darkseZz

C diskini nasıl genişletebilirim

disk yönetiminden yapmya çalışmıştım genişlet seçeneğine tıklanmıyor 1669460052 formatdan sonra bu ekran geliyor mu bu konularda pek bilgim yok nasıl yapacağımı bilmiyorum
  3. darkseZz

peki bende öyle düşündüm de acaba kolay bir yönetmi var mı diye düşündüm
  4. darkseZz

Yeni laptop aldım bios kurma ekranındayken c diskini azalttım fakat şimdi driverleri kurmaya yer yok c diskini nasıl genişletebilirim
  5. darkseZz

20K civarı gaming laptop önerisi

Birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum 3060 olursa 1-2 bin bütçe arttırabilir şimdiden teşekkür ederim
  6. darkseZz

Fifa 18'i nasıl edinebilirim?

Oyundan atması sistemden dolayı olabilir oyunu online oynayabilir misin bilmiyorum sonuçta üzerine 4 oyun çıktı
  7. darkseZz

DA-g4 ihtiyacım yok fakat mağaza yakın almalı mıyım sizce

Ben doların benzin litresi seviyesine çıkacağını düşünüyorum sonuçta şuan zor tutuyorlar patlama birden olacak gibi
  8. darkseZz

bunu da ben yazdım hangi ara yazdım diye düşündüm 2 kere okudum
  9. darkseZz

Sistemlere Zam Gelir mi ?

Benzin zaten dolar seviyesiyle aşağı yukarı aynı oluyor 1 ay olmassa 2 ay olsun doların 20 olma ihtimali oldukça yüksek.
  10. darkseZz

Bende karşısında oturuyorum camdan izleyeceğim sıra başlayınca gidip alacağım ama ben 1,5 yıldır bekliyorum. Benim gibi bir çok kişi var al-sat yapanlarında kulakları çok çınlıyor tabi sen bilirsin
  11. darkseZz

DA G4 SİSTEM STOK PROBLEMİ

Sarı Siteye de bakmak lazım
  12. darkseZz

Donanım Arşivi G4 Sistem Stok Bitti(+40 Stok dahil)

iade edenler oluyor f5 tuşunu bozana kadar devam artık az önce gördüm de kart yanımda değilmiş gitti
  13. darkseZz

Da-g4 Alamayan Arkadaşlarla Dalga Geçer Gi̇bi̇ Mesajlaşma

Sağ olsun abdullah abi kusursuz sistem çıkarmış. Bende 1,5 yıldır bekliyorum, belki diğer adam 2 yıldır bekliyor acındırmaya çalışmıyorum. Fakat bu nasıl bir yüzsüzlük seviyesi bilmiyorum olay ektedir; Sarı sitede 15.000TL ye satarken de konuyu hortlatırız artık
Geri