Dostlar selamlar. mi8 telefonumun ekranının mürekkebi aktı ve artık ekranda görüntü yok sadece dokunmatik işlevsel. bu telefonun ekranını bir şekil pcye yansıtıp pc üzerinden kontrol sağlamam lazım
Timeless and Classics zero isimli mod silah modları arasında popüler, bu mod için ayrı bir mod yapmayı düşünüyorum daha önce minecraft modu yapanlar önerilerinizi merak ediyorum
Dostlar iyi geceler, detaylı olmayan giriş seviyesi tatlı 3d modellemeler yapıyorum. Bu modeller ile nasıl bir kazanç sağlayabilirim, fikir ve tavsiyelerinize açığım. Modelleri Tinkercad'ten yapıyorum ve 2 örneğini de resim olarak bıraktım
Selamlar dostlarım. Son 2 haftadır bir baş dönmesi, aniden düşecek gibi olma ve mide bulantısı hissediyorum fakat hiç kusmadım, bu durum hayatımı zorlaştırıyor öneriler almak isterim sizlerden
ilk aldığım zaman da vardı laptopu sahibindenden almıştım sıfır olarak fakat laptop orjinalde 2021de alınmış ve açılmamış
1721079739
nerden bakabilirim
Dostlar selam ben excalibur g770 kullanıyorum alalı tam 1 yıl oldu 6 temmuz 2023te almıştım. Dostlar laptopta herhangi bir ortalama oyunda pc şarjda olmasına rağmen şarjı max 1 saatte 50ye kadar düşüyor fakat şarj tam 50ye geldiğinde fps dibi boyluyor ve mecburen oyunu kapatıyorum ve ısınma...