DarkSoo5 isimli üyenin son içerikleri

1. DarkSoo5

Yardım Mi-8 telefon için bilgisayara ekran paylaşımı

Dostlar selamlar. mi8 telefonumun ekranının mürekkebi aktı ve artık ekranda görüntü yok sadece dokunmatik işlevsel. bu telefonun ekranını bir şekil pcye yansıtıp pc üzerinden kontrol sağlamam lazım
  2. DarkSoo5

Öneri Minecraft TACZ için mod kurmak

Timeless and Classics zero isimli mod silah modları arasında popüler, bu mod için ayrı bir mod yapmayı düşünüyorum daha önce minecraft modu yapanlar önerilerinizi merak ediyorum
  3. DarkSoo5

Saçımı nasıl yumuşatabilirim

Saçım fazla sert ve düz, şekil alması çok zor ve şekil kısa sürüyor. Genellikle 3 günde bir duş alıyorum, önerileriniz nelerdir dostlar.
  4. DarkSoo5

3D modellerimi nerede satabilirim?

Dostlar iyi geceler, detaylı olmayan giriş seviyesi tatlı 3d modellemeler yapıyorum. Bu modeller ile nasıl bir kazanç sağlayabilirim, fikir ve tavsiyelerinize açığım. Modelleri Tinkercad'ten yapıyorum ve 2 örneğini de resim olarak bıraktım
  5. DarkSoo5

Devamlı baş dönmesi, bayılacak gibi olmak

Selamlar dostlarım. Son 2 haftadır bir baş dönmesi, aniden düşecek gibi olma ve mide bulantısı hissediyorum fakat hiç kusmadım, bu durum hayatımı zorlaştırıyor öneriler almak isterim sizlerden
  6. DarkSoo5

Gaming laptopumun prizdeyken şarjı bitiyor

game booster ne belki açık olabilir biraz aydınlatabilir misin beni
  7. DarkSoo5

hesapladım 120 watt çıkıyor 19.5 volt 6.15 amper
  8. DarkSoo5

ilk aldığım zaman da vardı laptopu sahibindenden almıştım sıfır olarak fakat laptop orjinalde 2021de alınmış ve açılmamış 1721079739 nerden bakabilirim
  9. DarkSoo5

Dostlar selam ben excalibur g770 kullanıyorum alalı tam 1 yıl oldu 6 temmuz 2023te almıştım. Dostlar laptopta herhangi bir ortalama oyunda pc şarjda olmasına rağmen şarjı max 1 saatte 50ye kadar düşüyor fakat şarj tam 50ye geldiğinde fps dibi boyluyor ve mecburen oyunu kapatıyorum ve ısınma...
  10. DarkSoo5

Öneri Minecraft 1.20.1 için araba modu önerisi

1.20.1 için istiyorum
  11. DarkSoo5

Öneri Minecraft 1.20.1 için araba modu önerisi

Minecraft 1.20.1 için mrcrayfish vehicle od benzeri araba modu önerir misiniz
  12. DarkSoo5

rtx 3050 ve i7 11800h ile Modern Warfare Remastered

RTX 3050 ve i7 11800h ile mwrde 40 fps normal mi
  13. DarkSoo5

Yardım Cod MWIIde kaç fps alırım

rdr2 de 1080pde 120 alıyorum ona göre hesapladım eyw yardımın için dostum
  14. DarkSoo5

adamda da 3050 vardı ama 1700224106 watta bakcam bekle 1700224329 70 watmış
  15. DarkSoo5

adamın birisi excaliburla 90 fps alıyodu i5 11500h ile