DarkStar isimli üyenin son içerikleri

1. DarkStar

Ekran Kartı Az Watt Çekiyor Yardımcı Olur Musunuz?

Tekrardan uğraşan ve yardim etmeye calisan herkese tesekkur ederim ve zamaninizi harcadigim icinde ozur dilerim
  2. DarkStar

Kusura bakmayın tamamen benim salaklığımmış. Anakartta en üstteki hızlı olan PCIE slotu yerine alttaki PCIE slotuna takmışım ekran kartını. Çözüm bu olabilir mi diye ekran kartını bi üstteki slota bağlıyacağım aynı sorunu yaşıyan biri olursa diye buraya yazıyorum. Kendimden utanıyorum şuan böyle...
  3. DarkStar

tamamdır manuel olarak driverları kurmayı deneyeceğim
  4. DarkStar

MSI Center uygulaması üzerinden live update ile sürücüler kuruldu.
  5. DarkStar

2k yapmama rağmen aynı sorunları yaşamaya devam ettim kartın güç çekmekte veya başka bir sorunu olduğunu düşünmüyorum zaten. Furmark testinde tam güç çekmesinden düzgün çalıştığı belli. 1786274687 Şuan bi önceki driverları yüklüyorum geri dönüş sağlıyacağım
  6. DarkStar

Tamamdır kaldırdıktan sonra tekrardan test edip geri dönüş sağlıyacağım
  7. DarkStar

DDU ile tekrardan yükleme işlemini bir önceki sayfada yazıyordu yapmıştım MSI Afterburner yüklü. Onun haricinde gpu tweakliyicek bir uygulama yok.
  8. DarkStar

Forza Horizon 6'da ve Portal With RTX'tede yaşadım aynı sorunu. Garip bir şekilde oyunlarda 90-110watt çekerken furmark testinde 250w sabit güç çektiğini gözlemledim. Ek bilgi olarak discordta yayın açarsam eğer Ekran Kartının çektiği güç Oyunlarda daha çok azalmakta. Kablolamada sorun yok...
  9. DarkStar

%60 cpu %100 gpu
  10. DarkStar

Malesef 2k monitöre sahip değilim ama 1080p'dede sorun yaratıcağını düşünmüyordum işlemcinin. Darboğaz gibi bir sorun olmasın diye zaten işlemciyi güçlü bir şey aldım.
  11. DarkStar

FPS sınırlaması veya vsync yok. Stutter yiyor zaten pc latency 100ms civarlarında geziniyor. Furmark 2 testi gerçekleştirip tekrardan geri dönüş sağlıyacağım. 1786272662 Furmarkta gpu tam gucunu cekmekte. bir sorun gormedim.
  12. DarkStar

her şey güncel sürümünde ddu ile ekran kartı sürücülerini silip tekrardan yükledim. Kablolamayı kontrol ettim GPU kablosunu ekran kartı kutusundan çıkan kablo ile değiştirdim fakat aynı sorunu yaşamaktayım. GPU %100 kullanılıyor windowsta oyun içinde %78 gözüküyor 85-90W çekiyor 48-49...
  13. DarkStar

Kontrol edip geri dönüş sağlıyacağım
  14. DarkStar

Bu problemi nereden giderebilirim peki ?
Geri