Darkways isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ BİLGİSAYAR PARÇALARINDA SEPETTE %20 İNDİRİM

Bindirip Bindirip İndirmişler kral dümene gelmeyin
  2. D

Yardım Ölü Piksel Çıkan Sıfır Monitör Nasıl İade Edilir ?

Ürün beğendiğimiz ürün Fakat Değişimini istesek yani yennisi göndermelerini sağlasak mümkün değil mi bu durum çünkü indirimde alıyoruz iade etsek tekrar yüksek fiyattan almak zorunda kalıcaz
  3. D

Yardım Ölü Piksel Çıkan Sıfır Monitör Nasıl İade Edilir ?

Monitör almayı düşünüyorum ama şu sıralar gördüğüm kadarıyla sıfır monitörlerde ölü piksellerle karşılaşılıyor ölü piksel iade sebebimidir bana göre (evet) lakin iade edeceğimiz zaman sebebinin ölü piksel olduğunu belirtmemiz gerekir mi belirtirsek sorun olur mu çünkü yanılmıyorsam samsung...
  4. D

Çözüldü✓ Koorui G2721E 27' 320HZ 2K ALINIR MI ?

Samsung Odyssey G4 aldım geçen hafta 3 tane ölü pikseli vardı amazondan aldım ama satıcı amazonun kendisiydi iade sebebi ölü piksel gösterdim her hangi sorun olur mu sence
  5. D

Ustam çok küçük bi soru daha şimdi G65G almaya karar verdim fakat şuan piyasadaki en ucuz satıcı ile görüştüğümde ölü piksel çıktığı taktirde iade değişim yetkili servis tarafından 4-5 tane olunca yapılıyormuş 1-2-3 farketmez herhangi bi ölü piksel olması sorun yaratırmı çünkü G4 almıştım...
  6. D

Teşekkür ederim kral değerli vaktini ayırdığın için eyw
  7. D

Peki bişi sorabilirmiyim Samsung G65b ve bunun arasında kaldım g65b fiyatı artmış biraz geç kaldım almak için açık konuşayım gönlüm g65b den yana arasında beni üzecek bi fark yok ise bunu alacağım KTC - G65B - Koorui seçeneğe istinaden tercih olarak sence hangisi alınmalı senin bilgine dayanarak...
  8. D

🔥İndirim Koorui G2721E 27" 2K 320Hz 10.999,00TL

reis monitörden memnunmusun her hangi bi problem çıktımı
  9. D

@Tayfunns usta forumda duyduğum kadarıyla sen bilgiliymişsin ufakda olsa yorum yaparmısın
  10. D

[H3 id='httpswww.amazon.com.trdpB0DPHFJNQBtagakakceprime-21psc1']https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPHFJNQB?tag=akakceprime-21&psc=1[/H3] Bütçeme en uygun yüksek hz 2k bu monitörü bulabildim taksit imkanları peşin fiyatına 9 taksit oluyor özellik olarak iyi midir? sizce markayı tavsiye edermisiniz...
  11. D

❌İndirim Bitti! MSI 27" Mag 274qrfw monitör 8.999 TL

https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-27-27m2n3501pa00-beyaz-260hz-03ms-hdmidisplayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266?utm_campaign=akakce&v=1.31.6 bundaçok sıkıntılı yorumlar gördüm 3-4 defa sipariş veren biri ölü pikselli gelmiş en son bıkmış iade etmiş ve ışık sızması aşırı...
  12. D

Yardım MSI 27" MAG 274QRFW 180 Hz 2k Alınır mı ?

Wiew sonic güzel ama işte dümdüz monitör insan bi pivot vs bazı özellikleri olsun istiyor ama 240hz 2 K bi kafa karıştırmadı değil
  13. D

Öneri 2K 27 İnç Monitör Tavsiyeleri: Sorunsuz Modeller

Peki fiyat aralığı kurtarıyor mu hocam G65b için bide taksit olayları varmı peşin fiyata
  14. D

Öneri 2K 27 İnç Monitör Tavsiyeleri: Sorunsuz Modeller

öğrenci indirimi nerde var kral nerden alabiliriz
  15. D

🔥İndirim İdefix ve PTTAVM İndirim Kodları

[H3 id='Samsung+Odyssey+G65B+27+240+HZ']Samsung Odyssey G65B 27' 240 HZ[/H3] HEPSİ BURADA SATICISINDAN ŞUNU GÜZEL Bİ İNDİRİME SOKARMISIN ORTALAMA %20 OLSA GAYET GÜZEL OLUR <3
Geri