Teşekkğr ederim yorumlarınız için aslında baya köşede ve 27 inç 2k olduğu için gözükmüyor böyle kalsın sekiro gibi karanlık oyunlarda 1 2 kere görürüm bayada uyguna aldım desem hata mı yapmış olurum gelecekte yayılma gibi şeyler yapmazmış ve uğraşmak istemiyorum iadeye vericem adam 3 hafta kabul...
yeşil bir pixel siyah ve mavi ekranlarda değişmeden parlıyor model LG UltraGear 27GR83Q-B.
Amazondan aldım iadede sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum hatta değişim isteyebilirim ama aynı satıcıdan değişim yapmam ondan tek seçenek iade bunu düzeltmek için Jscreen de çalıştıracağım başka siteler...
Haklısın, monitörde DSC (Display Stream Compression) desteği var. PC'de ekran kartı üzerinden DSC açınca 24 Gbps olsa bile kayıpsız (4:4:4) görüntü alabiliyorum. ANCAK sorun şu ki; PlayStation 5 donanım olarak DSC teknolojisini desteklemiyor. PS5 sıkıştırma yapmadan ham veri yolladığı için...
Gigabyte M27UP
ASUS ROG XG27UCS
bu 2 monitör u 2 gündür kıyaslıyorum aralarında kaldmıştım gigabyte'ın sunduğu özellekler fiyat performans mükemmel denebilir bu düzeyde sadece HDMI 2.1 24(Gps) ile sınırlı bunun 48 e yani 4:4:4 ile 4:2:0 ile farkı belirleyici olan özellik olarak kaldı anlayan...
Gigabyte M27UP
AOC U27G4R
ASUS XG27UCS
8 saat kadar uzun araştırmalarım sonucunda bu 3 monitörün benim kriterlerime en çok uyan monitörler olduğuna karar verdim kriterlerim Film+PS5+PC
AOC da hiç gözüm yok ama yazayım dedim gerçekten benim gibi araştırmış insanlardan yorum bekliyorum belki...