Merhaba, şimdiye kadar sıkıntısız kullandığım arc b580 i bir arkadaşa takas ettik. Benimde ilk başta sıkıntı yaşadığım ilk taktığımızda görüntü gelmeme sorununu format ve birkaç bios ayarıyla çözmüştüm. Ama arkadaş format atmasına rağmen ekran kartı biosa bile girmiyor nasıl çözebiliriz.
Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim Bütçem 12500 15 bin arası. 1080p de oyun oynuyorum nadir video edit yapıyorum. Şuan rx570 8 gb kullanıyorum ancak yavaş yavaş yaşlandığını hissetmeye başladım ve yeni ekran kartı araştırmasına girdim. Piyasa çok uçmuş farkındayım. 5 6 yıl götürecek kafa...
İnternetimdeki sorunu nasıl çözeceğimi bulamıyorum. İnternette her türlü şeyi tam verimde yapabiliyorum ancak oyunlara giremiyorum sürekli oyunlardan düşüyorum, disconnect hatası alıyorum, maç aratamıyor, arkadaşlarımı lobiye geliyor ama ben onları göremiyorum, internetim var olmasına rağmen...
Merhaba Dsmartnet kullanıcısıyım internette hiçbir sorun yok discordda arkadaşlarımla konuşabiliyorum, internette gezebiliyorum, dosyalar indirebiliyorum, videolar izleyebiliyorum yani internet hızında hiçbir sorun göremiyorum ancak oyunlarda disconnect oluyorum. Aynı anda arkadaşlarımla...
Merhabalar şuanki kullandığım sistemde işlemcimi yetersiz buluyorum sistemimi yükselticem yardımcı olursanız sevinirim
Almayı düşündüğüm ürünler şunlardır bu parçalarda beğenmediğiniz ve yerine ne önerirsiniz onu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba bu ay sonunda işten çıkacağım ve yıllık izin vs parası alacağım. Bu parayla ehliyet almak istiyorum harç kurs her şeyle birlikte bu fiyat ne kadar oluyor ortalama?