Dary39564 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Everest 650w psu statik elektrik sorunu

Yani şunu mu diyorsun o kadar kalitesiz ki ancak led şerit bağlanır peki nasıl gücü ayarlıyorsunuz malum 12 volt 5 volt bir de 3.3 volt kanalı var sadece 3.3 lityum iyon pille aynı oran sanırsam
  2. D

Sistemim kaç watt enerji harcıyor? 8 senelik PSU mu kullanıyorum sorun olur mu?

Gidip MSI MAG A500DN aldım ne olur ne olmaz diye ve ddr3 sisteme de bu eski PSU yu taktım.
  3. D

Everest 650w psu statik elektrik sorunu

Ben gidip paraya kıydım 1900 TL'ye MSI MAG A500DN aldım ddr4 sistemi riske atmamak için, bence sen de gidip 0 PSU al Everesti kullanıp sistemini riske sokma bu arada bu görseldeki psu mu seninki? Benim ddr3 sistemimde bu psu var.
  4. D

Everest Atx-600 Peak 650W PSU / Güç kaynağı

Hayır, işin kötü yani bu psunun modeli ne birader ekmek mi bu yap sat!!?
  5. D

Everest Atx-600 Peak 650W PSU / Güç kaynağı

Fotoğrafta görünen psu'yu ne yaptıysam internetten araştıramadım. Bu linkteki kasa ve psu var elimde hadi kasayı salla gitsin demir parçası abi insan bir tane bile şema koymaz mı sattığı ürüne yaw 3 gündür şu hangi railde şu hangi railde diye sadece düşünüp duruyorum yardım edin lütfen. Sistem...
  6. D

Anakart vida yuvasının deliklerinin aşınması /Anakart vida deliği çizik olması

Peki bu linkteki konu başlığında paylaştığım şekilde anakart eğik olursa problem olur mu hiç bu tür bir anakart gördünüz mü? Cevabınız için teşekkür ederim.
  7. D

Anakart vida yuvasının deliklerinin aşınması /Anakart vida deliği çizik olması

Gigabyte ga 990 xa ud3 anakartımın vida deliklerinin etrafındaki yerin aşınması, aşınarak altındaki levhanın görünür olması sorun oluşturur mu? Ayrıca elektrik açısından problemli midir? Ekteki görsellerde çiftbeyaz çemberli delikli olan yerler.
  8. D

Anakartımda bulunan eğim / Anakartım eğik

Merhaba, aşağı bıraktığım ekteki görsellerden göreceğiniz üzere gigabyte ga 990 ud3 ddr3 Anakartımda şu şekil bir eğim var, kendi asus anakartım bozulduğu için bayağı uçuk bir rakama 2. el bulmuştuk babamla almıştık üzerinden yıllar geçti ve nasıl oluştuğu hakkında bir fikrim yok ama işlevsel...
  9. D

Aynen ben de hesapladım o civarda çıktı ama güvenmiyorum yanlışlık olabilir diye deneyimi olan arkadaşlara sorayım dedim
  10. D

İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 4 core processor (Over clocklu) İşlemci soğutucusu: AMD İşlemcinin stock fanı Ekran kartı: MSI Geforce GTX 1050 Ti GAMING X 4G NOT: ekran kartı normalinden %5 daha iyi olan gaming x versiyonudur 6 pinli güç girişi vardır powerdan Anakart: Gigabyte B450M S2H Anakart...
  11. D

Gamemax FC-9100G kasamın önünü hava alması için delmek istiyorum

Hocam sağ ve solu açık acaba bu kadarı yeterli mi diye düşünüyorum ön tarafı tamamen kapalı olsada ön panelin sağ ve sollarında delikler var
  12. D

Yok görünüş olarak değil ben havalandırma olarak istiyorum görüş olarak istemiyorum 65 tlyi havalandırma için yazdım bütçe
  13. D

Bu linkteki bilgisayarların görsellerine bakarsanız kasa içerisindeki "gamemax" yazısı yok ama tıpa tıp aynı bir kasaya sahibim, 500 TL'na 2. el olarak satın aldım. https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-9100g-gamemax-usb-3-0-midt-atx-aluminyum-kasa.html...
Geri