Yani şunu mu diyorsun o kadar kalitesiz ki ancak led şerit bağlanır peki nasıl gücü ayarlıyorsunuz malum 12 volt 5 volt bir de 3.3 volt kanalı var sadece 3.3 lityum iyon pille aynı oran sanırsam
Ben gidip paraya kıydım 1900 TL'ye MSI MAG A500DN aldım ddr4 sistemi riske atmamak için, bence sen de gidip 0 PSU al Everesti kullanıp sistemini riske sokma bu arada bu görseldeki psu mu seninki? Benim ddr3 sistemimde bu psu var.
Fotoğrafta görünen psu'yu ne yaptıysam internetten araştıramadım. Bu linkteki kasa ve psu var elimde hadi kasayı salla gitsin demir parçası abi insan bir tane bile şema koymaz mı sattığı ürüne yaw 3 gündür şu hangi railde şu hangi railde diye sadece düşünüp duruyorum yardım edin lütfen.
Sistem...
Peki bu linkteki konu başlığında paylaştığım şekilde anakart eğik olursa problem olur mu hiç bu tür bir anakart gördünüz mü? Cevabınız için teşekkür ederim.
Gigabyte ga 990 xa ud3 anakartımın vida deliklerinin etrafındaki yerin aşınması, aşınarak altındaki levhanın görünür olması sorun oluşturur mu? Ayrıca elektrik açısından problemli midir?
Ekteki görsellerde çiftbeyaz çemberli delikli olan yerler.
Merhaba, aşağı bıraktığım ekteki görsellerden göreceğiniz üzere gigabyte ga 990 ud3 ddr3 Anakartımda şu şekil bir eğim var, kendi asus anakartım bozulduğu için bayağı uçuk bir rakama 2. el bulmuştuk babamla almıştık üzerinden yıllar geçti ve nasıl oluştuğu hakkında bir fikrim yok ama işlevsel...
Bu linkteki bilgisayarların görsellerine bakarsanız kasa içerisindeki "gamemax" yazısı yok ama tıpa tıp aynı bir kasaya sahibim, 500 TL'na 2. el olarak satın aldım.
https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-9100g-gamemax-usb-3-0-midt-atx-aluminyum-kasa.html...