DarylE isimli üyenin son içerikleri

1. DarylE

🔥İndirim Next Miniled 144 Hz 65" Tv 46999₺

tcl kadar para vermek istemiyorum dersem ifaalcon mu almalıyım ? 65 inc için direk bu model seni üzmez dediğiniz ürün hangisidir aceba ? Takibe almak istiyorum
  2. DarylE

🔥İndirim Nextstar Ye-65ıdwg11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd 34.999

27 bine çıkan 60 hz modeli di mi ?
  3. DarylE

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Depo konusunda önemli olan anladığım kadarıyla, indirim dönemlerinde düşen fiyattan ciddi bir fark bulabilirsen şansını dene gibi bir şey . Ben Rode psa+1 aldım daha gelmedi . İlk defa deneyeceğim depoyu beğenirsem sağında solunda bir sıkıntı yoksa indirim dönemi 8-9 arası olan ürün 6 kya gelmiş...
  4. DarylE

Hepsiburadaya Karşı Açtığım Thh Dosyasını Kazandım

Hocam bu kararı yerine getirten kim oluyor ? Siz mi ulaşıyorsunuz yoksa kurum mu ?
  5. DarylE

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 69.999 TL Amazon

25 veya 25+ ile arasında Kamera ve kalem dışında ne farkı var yani 20 bin liralık fark nedir ?
  6. DarylE

🔥İndirim Samsung S26 Hepsiburada Satıcı 52.999tl Peşine 3 Taksit (Akbank Denizbank Ing)

Anladım hocam . Oyun vs oynamıyor. Sosyal medya uygulamaları ve fotoğraf çekme de bizi üzmesin derdimiz o . S25+ daha mantıklı geliyordu ama bir aydır takip ediyorum ama üretilmiyormuş. Stabillik konusunda zaten sıkıntıları olabilen bir marka da daha güvenilir tercih etmek lazım . Teşekkür...
  7. DarylE

🔥İndirim Oralb İo2 Pembe Şarjlı Diş Fırçası 1 Fırça Başlığı 1.999₺ (Cashback ile 1.299₺)

İkili setini alacaktım tatsız var mı kaliteli tavsiyesi olan
  8. DarylE

🔥İndirim Samsung S26 Hepsiburada Satıcı 52.999tl Peşine 3 Taksit (Akbank Denizbank Ing)

Hocam siz bilgilisiniz galiba eşime alacağım maksimum 55-60 bandına çıkabiliyorum . Kamerası iyi olsun istiyorum. Arkadaki kocaman kameraları sevmiyor o yüzden Samsung'a bakıyordum . Ne tavsiye edersiniz?
  9. DarylE

Stok gelmesini bekliyorum . Stoklar olmadığı için fiyat epey uçuk
  10. DarylE

Samsung s25+ almayı düşünüyorum. Oyun vs ile isim yok kamerası iyi olsun benim için yeterli . Sizce s26 düşünmeli miyim
  11. DarylE

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Merak ettiğim şey bu bot olayı her dakika mı güncelliyor yoksa 5 dakika da bir falan mı ? Ona göre depodan kovalayacağım
  12. DarylE

🔥İndirim Infinix Note 50 Pro Plus 5G 12/256 29.999tl

50 k'ya(+10,-10 bütçe esneyebilir) kamera odaklı android ne önerirsin hocam. Eşime alacağım
  13. DarylE

50K Kamera Odaklı Telefon Önerisi

Marka model takıntımız yok . Eşime alacağım , oyun vs oynamıyor ana odak kamerası iyi olsun , bir iki sene içinde yavaşlamasın . Bütçe 50K ama üç aşağı beş yukarı (+10,-10) çıkabiliriz .
  14. DarylE

❌İndirim Bitti! IFFALCON 75 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED TV 42.195 TL (2.EL Amazon Depo)

next ile bu arasında fark var mıdır ?
  15. DarylE

🔥İndirim LENOVO 300 Kablosuz Kompakt Mouse Bulut Grisi 199TL

bunun scrollu sağlam mı ? Ona göre almak istiyorum yan ekran için
Geri