DarylE isimli üyenin son içerikleri

1. DarylE

🔥İndirim Xiaomi Uniblade Düzeltici 1.599 TL

Sakat düzeltmesi için ne önerirsiniz ? Sıfır değil de numaralı olsun istiyorum
  2. DarylE

❌İndirim Bitti! Philips 10 İn 1 Erkek Bakım Seti 1699 Lira

Sıfır sakal için değil de sakal düzeltmeleri için soruyorum hocam ,
  3. DarylE

❌İndirim Bitti! Philips 10 İn 1 Erkek Bakım Seti 1699 Lira

Peki 3k'ya kadar sakal için ne önerirsiniz ?
  4. DarylE

🔥İndirim Trendyol Vantilatör İndirimleri

Performansı nasıl ? Kumtel almak istemiyorum ama gidip 3 binde vermek istemiyorum açıkçası
  5. DarylE

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

bir aydır telefon indirimi kovalıyorum . Tatsız finali izleme gafletine düştüm
  6. DarylE

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ben hiç bir yıl iade hakkı diye bir şey görmedim . Benim aldığım her şeyde 30 gün yazıyor
  7. DarylE

Kablosuz istiyorum oyuncu mouse şart değil de scrool'u bozulmasın oyun için kullanmayacağım
  8. DarylE

Konudan tamamen bağımsız scroll'u bozulmayacak fare önerisi var mıdır ?
  9. DarylE

Yani temelde garanti sürecinde sorun yaşayabiliriz. Apple dışında çok mantıklı olmuyor özellikle 7-8 bin lira için. 1784160966 Görmemiştim ama 5-6 bin lira için buna değmez 60-70 bin lira veriyoruz o kadarını da kabul edeceğiz.
  10. DarylE

Depodan ikinci el telefon almanın nasıl bir sıkıntısı olabilir ? samsung alacağım . Garanti benim aldığım tarihten mi başlar ?
  11. DarylE

🔥İndirim Next Miniled 144 Hz 65" Tv 46999₺

tcl kadar para vermek istemiyorum dersem ifaalcon mu almalıyım ? 65 inc için direk bu model seni üzmez dediğiniz ürün hangisidir aceba ? Takibe almak istiyorum
  12. DarylE

🔥İndirim Nextstar Ye-65ıdwg11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd 34.999

27 bine çıkan 60 hz modeli di mi ?
  13. DarylE

Depo konusunda önemli olan anladığım kadarıyla, indirim dönemlerinde düşen fiyattan ciddi bir fark bulabilirsen şansını dene gibi bir şey . Ben Rode psa+1 aldım daha gelmedi . İlk defa deneyeceğim depoyu beğenirsem sağında solunda bir sıkıntı yoksa indirim dönemi 8-9 arası olan ürün 6 kya gelmiş...
  14. DarylE

Hepsiburadaya Karşı Açtığım Thh Dosyasını Kazandım

Hocam bu kararı yerine getirten kim oluyor ? Siz mi ulaşıyorsunuz yoksa kurum mu ?
  15. DarylE

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 69.999 TL Amazon

25 veya 25+ ile arasında Kamera ve kalem dışında ne farkı var yani 20 bin liralık fark nedir ?
Geri