Selamlar merak ettiğim bir konu var .
Adsense hesabını "A" kişisinin ismi ve piniyle doğrulanmış durumda .
"B" kişisinin adıyla bir banka hesabı ve vergi istisna belgesi alındi diyelim .
Bunu YouTube problem yapmıyor . Devlet bu konu hakkında ne diyor ? Yani adsense hesabındaki kişi ile...
Dün Türkcelle başvurmuştum ama hattı almadım şimdi buna başvursam sorun olur mu ? Sadece online başvuru yaptım ve hattı bayiden almayı tercih etmiştim.
Türk telekoma geçesim yok ama kampanyayı da yeni gördüm. Vodafonelu olduğum için bugün bimcelle falan geçsem sonra yeniden vodafona geçebilir miyim kampanya bitmeden ?
İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ?
1747737408
cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayım
Bu tabii ki yeni bir şey değil ama Üniversite yıllarımı hatırlayınca aklıma geldi. 2016 yıllarında veya 2017 de olabilir CS ile bağlantısız ama steam üzerinden açtığımız kyk'yı kaybettiğimiz siteleri hatırlayınca epey üzücü bir durum. Çünkü bunların reklamlarını yapan youtube-yayıncı kişilerin...
Paylaşımlı hesap satışı üzerinden almak istiyorum. Offline modda öyle kariyer falan takılmak istiyorum 1-2 ay oynayıp sıkılırım zaten . 1000 lira da vermek istemiyorum bu yüzden nereden alabilirim ? Tavsiyesi olanlar varsa sevinirim .
Bende oldu, amd ekran kartına sahibim rx 6800 ile çift monitör kullanırken 60 hz ve 240 hz monitörlerde oyunlarda kasılmalara vs sebep oldu. Araştırınca monitörlerin farklı hz değerlerinden dolayı yaptığını anlamış oldum test etme imkanım olmadı başka monitörler ile ama sonuc buydu
Arkadaşlar , zamanında eve kabloyu kısacık çekmişler salonda duruyor ve dip odalara internet gelmiyor ben bu modemi koridora getirmek istiyorum ne yapabilirim ?