tcl kadar para vermek istemiyorum dersem ifaalcon mu almalıyım ? 65 inc için direk bu model seni üzmez dediğiniz ürün hangisidir aceba ? Takibe almak istiyorum
Depo konusunda önemli olan anladığım kadarıyla, indirim dönemlerinde düşen fiyattan ciddi bir fark bulabilirsen şansını dene gibi bir şey . Ben Rode psa+1 aldım daha gelmedi . İlk defa deneyeceğim depoyu beğenirsem sağında solunda bir sıkıntı yoksa indirim dönemi 8-9 arası olan ürün 6 kya gelmiş...
Anladım hocam . Oyun vs oynamıyor. Sosyal medya uygulamaları ve fotoğraf çekme de bizi üzmesin derdimiz o . S25+ daha mantıklı geliyordu ama bir aydır takip ediyorum ama üretilmiyormuş. Stabillik konusunda zaten sıkıntıları olabilen bir marka da daha güvenilir tercih etmek lazım . Teşekkür...
Hocam siz bilgilisiniz galiba eşime alacağım maksimum 55-60 bandına çıkabiliyorum . Kamerası iyi olsun istiyorum. Arkadaki kocaman kameraları sevmiyor o yüzden Samsung'a bakıyordum . Ne tavsiye edersiniz?
Marka model takıntımız yok . Eşime alacağım , oyun vs oynamıyor ana odak kamerası iyi olsun , bir iki sene içinde yavaşlamasın . Bütçe 50K ama üç aşağı beş yukarı (+10,-10) çıkabiliriz .