akakçe de falan baktım bu fiyat bandında eli yüzü tutulur kablosuz tek bu model var gibiydi. Farklı pek de alternatif görünmüyor sizce alınır mı yada önereceğiniz daha fp si var mı
Denedim hocam sonuç yine aynı. Başka bir bilgisayardada denedim monitörü değişen bir şey olmadı.İşin garip tarafı sadece alt kısımda var az önce bi 30 dk falan oyun oynadım, sadece alt kısımlarda ekran yanığı olmuş. Darbe falanda almadı.
Fan kontrolcüsününü anakarta bağlamak için dönüştürücü koymuşlar heralde fak dönüştürücüyede olmuyor kontrolcünün kablosu diğer kablolarda sıvı soğutucun
https://www.itopya.com/kuark-budget-intel-core-i3-14100f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-_h26890
aslında kendim toplayacaktım fakat buna denk geldim sizce fiyat avvantajı varmı.
hocam biraz acil lazım sistem. erzurum da yaşadığım için pek fazla tercih olmuyor internetten tek tek gelmesi de uzun sürer zaten o yüzden tek bir yer tercih ettim.
1757174537
İkinci el sistemleri bizim burada piyasası fazla abartılı açıkcası çakmaya çalışıyorlar biraz. rx 580 r5 2600x li...
Ekran kartı hariç diğer parçaları vatan dan alacağım.
Size sorum bu parçalar nasıl.
M2 lazım bir de vatanda pahalı 500 gb lık ucuzundan m2 önerisi lazım.
Monitörde gerek.
Bilgisayarı ofise alacağım çokta güçlü olmasına gerek yok arada bir oyun oynarım belki.
yaklaşık 1 ay önce cimere ve gibe mahalle bakkalını sigara ücretini kredi kartıyla almadığı için şikayet etmiştim şimdi birileri aradı yok bilmem şu partinin başkanı o kurumun müdürüyüm o bakkalında yakın arkadaşıyız bir yanlış anlaşılma olmuş sende şikayetini geri çek diye.Şimdi asıl soru şu bu...