Hem Aliexpress'i, hem de Banggood'u kullanıyorum. Hangisi o anda mantıklıysa, onu kullanmak gerekli. Ama dediğine katılıyorum, Banggood'la müşteri hizmetler ile ilgili vaka yaşamayacaksın, yoksa çok sıkıntı. Bir basit sorunu çözmeleri 1-2 ayı buluyor. Bugün gözüme çarpan şu akıllı saat, gümrük...
HK çıkışlı yazıyor ama TR deposundan gönderim sağlanıyormuş. En azından Banggood çalışanının dediği bu şekilde. Dediğim gibi, ihtiyacı olan birisi alışveriş yapıp tecrübelerini yazarsa, iş biraz daha netleşir. Daha uygun fiyatlı ve çok satan ürünlerden getirselerdi, denemek için alırdık.
Evet arkadaşlar, Banggood'u çoğumuz biliriz. Gümrük problemlerini kendileri hallettiği ve hızlı servis sağladığı için bazı konularda Aliexpress'ten daha iyi bir Çinli alışveriş sitesidir. Ancak yine de aylık kişi başı satın alma sınırı gibi konular yurtdışından alışverişin cazibesini kaçırıyor...
Mağaza çok yeni, orijinal mi sanmıyorum. Yorumlar da iyi ama orijinallik ile ilgili bir yorum yok. Ancak şu üründe yorumlarda orijinal yazmış
https://s.click.aliexpress.com/e/_DCRHdSl