f710 3 yıldan fazla oldu alalı belki çok oynamadım ama çok seviyorum ben, başka kollarda çok tecrübem yok belki ithal markalardan daha ergonomik fp modeller bakabilirsin ya da ikinci elden bişeyler düşürmeye bak
merhaba bende de aynı monitörden var ben monitörde bütün ayarlara erişemiyorum ve tam verim alamadığımı düşünüyorum type c to dp kablo alsam bu sorunum çözülür mü sizce?
teşekkür ederim overclock acaba başka özellikleri de açıyor mu yoksa orada sadece açık kapalı ayarı mı var bir de ms muhabbeti için istedim overclock özelliğini
ya kardeşim ben de biliyorum monitör ayarlarını OSD joystick ile açmayı, sence sorun o olabilir mi? buna yazılım güncellemesi mi lazım acaba veya aynı monitörü kullanan arkadaşlar varsa ayarları nelerdir, belki bana bu konuda yardımcı olabilirler diye yazıyorum zaten asus monitörden çektiğin...
nvidia ayarlarını sıfırladım ve windows ayarları üzerinde 200hz seçeneği geldi sorun çözüldü gibi ama hala advanced seçeneğinde overclock gözükmüyor onu nasıl çözebilirim bu monitörü kullanan var mı böyle bir durumla karşılaştı mı
evet monitör arkasından buton ile açtığım menüde 60 gösteriyor
1764498932
hayır orada 144 en fazla
1764498946
evet 1.0.2
1764499074
şu anda nvidia denetim masasından monitör ayarlarına göz atarken 120hz yapabildim menüde de 120hz geldi
bu ekran kartıyla ilgili bir şey olduğu anlamına mı geliyor
Monitörü bugün kurabildim. Monitör menüsünde 60hz gösteriyor ve Advanced seçeneklerde overclock seçeneği yok. Kendi sitesinde driver bulamadım, bundan önce hep laptop kullandığım için monitör güncellemesi hakkında bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Dava açmayı bırak bir avukata dilekçe yazdırmak bile minimum 4500 lira asgari ücret tarifesine göre. En fazla THH'ye yazar e devletten o da hiçbir yere götürmez onu. Sen içini ferah tut, çocukla da iletişimini kes (engellemeden) sessize al okuma mesajları gibi