Davidd isimli üyenin son içerikleri

1. Davidd

Logitech f710 hala alınır mı

f710 3 yıldan fazla oldu alalı belki çok oynamadım ama çok seviyorum ben, başka kollarda çok tecrübem yok belki ithal markalardan daha ergonomik fp modeller bakabilirsin ya da ikinci elden bişeyler düşürmeye bak
  2. Davidd

Bilgisayarıma Nasıl Bir Upgrade Yapabilirim

gayet iyi sistem başka yerlere birikim/yatırım yap bence hem ülke hem dünya kötüye gidiyo veya şimdi aklıma geldi gez dolaş seyahat et imkanın varsa
  3. Davidd

🔥İndirim Rolson 20929 Dört Başlı Segman Pense Seti 125TL

onunla ne alakası var ki anlamadım
  4. Davidd

Ktc H25t7 monitör ölü piksel modunda açılıyor...

merhaba bende de aynı monitörden var ben monitörde bütün ayarlara erişemiyorum ve tam verim alamadığımı düşünüyorum type c to dp kablo alsam bu sorunum çözülür mü sizce?
  5. Davidd

🔥İndirim Türk Telekom 3 aylık ücretsiz 50GB 1000 DK 1000 SMS kampanyası

kullanmadığım bi hattım var şimdi onu taşısam 3 ay bu kampanyayı kullanıp sonrasında hattı kapatabiliyor muyum?
  6. Davidd

Yardım KTC H25T7 overclock seçeneği yok menüde 60hz gösteriyor

bende mprt de kapalı, yani seçenek olarak orada var ama silik gözüküyor seçemiyorum
  7. Davidd

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

bu indirim nasıl oluyor? fiyat hatası mı?
  8. Davidd

🔥İndirim Remington İyonik Saç Kurutma Makinesi Difüzör Başlıklı 1419₺🔥

hangi modeli diyorsunuz? link var mı?
  9. Davidd

🔥İndirim Remington İyonik Saç Kurutma Makinesi Difüzör Başlıklı 1419₺🔥

bu berberlerde olan gibi performans verir mi? fön çekmek için iyi midir?
  10. Davidd

teşekkür ederim overclock acaba başka özellikleri de açıyor mu yoksa orada sadece açık kapalı ayarı mı var bir de ms muhabbeti için istedim overclock özelliğini
  11. Davidd

ya kardeşim ben de biliyorum monitör ayarlarını OSD joystick ile açmayı, sence sorun o olabilir mi? buna yazılım güncellemesi mi lazım acaba veya aynı monitörü kullanan arkadaşlar varsa ayarları nelerdir, belki bana bu konuda yardımcı olabilirler diye yazıyorum zaten asus monitörden çektiğin...
  12. Davidd

nvidia ayarlarını sıfırladım ve windows ayarları üzerinde 200hz seçeneği geldi sorun çözüldü gibi ama hala advanced seçeneğinde overclock gözükmüyor onu nasıl çözebilirim bu monitörü kullanan var mı böyle bir durumla karşılaştı mı
  13. Davidd

evet monitör arkasından buton ile açtığım menüde 60 gösteriyor 1764498932 hayır orada 144 en fazla 1764498946 evet 1.0.2 1764499074 şu anda nvidia denetim masasından monitör ayarlarına göz atarken 120hz yapabildim menüde de 120hz geldi bu ekran kartıyla ilgili bir şey olduğu anlamına mı geliyor
  14. Davidd

Monitörü bugün kurabildim. Monitör menüsünde 60hz gösteriyor ve Advanced seçeneklerde overclock seçeneği yok. Kendi sitesinde driver bulamadım, bundan önce hep laptop kullandığım için monitör güncellemesi hakkında bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
  15. Davidd

Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

Dava açmayı bırak bir avukata dilekçe yazdırmak bile minimum 4500 lira asgari ücret tarifesine göre. En fazla THH'ye yazar e devletten o da hiçbir yere götürmez onu. Sen içini ferah tut, çocukla da iletişimini kes (engellemeden) sessize al okuma mesajları gibi
Geri