Game ready sürücüsü
Nvidia stüdyo sürücüsü
Nvidia Ekran kartı aldım sürücüsünü kuracağım en güncel ikisi var ikiside ayrı biri sistem biri oyunlar içindir...
arkadaşlar ekran kart aldım şuanda taktım hiçbişeyde sıkıntı yok sadece fanlar dönmüyor.Yük altında olmadığından Boşta çalıştığı içinmi dönmüyor acaba?
Merhaba arkadaşlar uygun bir grafik tasarımcı dan gtx 1070 alıyorum orjinal kutusu amblajıyla verilicek kart kozmetiği göreceğeniz gibi temiz bakımını bile...
Arkadaşlar 8 GB 3200 Mhz rgb ramim var geçen sene aldım fakat bu sene 1.3k gibi fiyata çıkmış %50 zam ile birdaha aynısını almak kasa içi görünüş olarak...
sıcaklıkar iyi sorun yok ilerde artarsa kasa kapağını çıkarırsanız düşme yaşanır ayrıca corsair macun olarakda aşırı iyi denemez en azından iyi macun...
Merhaba arkadaşlar uygun bir grafik tasarımcı dan gtx 1070 alıyorum orjinal kutusu amblajıyla verilicek kart kozmetiği göreceğeniz gibi temiz bakımını bile...
Hem VRAM boyutu açısından hemde bu kart modelleri tasarımsal ve soğutma açısından tercihlerim arasında 4k gibi bütçeyle
1744101062
Sizdemi var yoksa...
Arkadaşlar bu gibi bilgisayarcılardan 2.el ekran kartı alınır mı? bakımlarının yapılıp kullanıma hazır temiz halde satıldığı söyleniyor 2.el parçalarda 1...