davidk isimli üyenin son içerikleri

1. davidk

F/P oyuncu kulaklığı önerisi

1k-1.5k fiyat bandında kulaklık lazım rekbetçi fps oynuyorum game power mihawk bu fiyat skalasında en fp gibi geldi daha iyi seçenekler varsa alabilirim
  2. davidk

Manyetik switch klavye önerisi?

Aula hero 68 he manyetik swtich klavyeyi almayı düşünüyorum tasarımı diğer manyetik swtich klavyelerden daha çok hoşuma gidiyor bilenlerden yorum ve varsa başka klavye tavsiyesi bekliyorum
  3. davidk

Elinde satılık r5 5600 olan varmı?

Elimde r5 4500 var 5600 e geçmek istiyorum elinde olan arkadaşlar yazabilir iletişime geçerse sevinirim
  4. davidk

R5 5600 takaslıyacaklar yazabilir?

Detay için WhatsApp görüşebiliriz takas ve satmak içinde olabilir sadece r5 5600 e geçmek istiyorum
  5. davidk

Hangi işlemciyi almalıyım?

Oc Yaparım elimde r5 4500 var oda oc de o fiyat farkına değermi aradaki fark
  6. davidk

Oyun ama Genel anlamda güçlü olmasını isterim aradaki farka değecek güce sahipse alabilirim 1755853389 Güç konusunda farkları nasıl yanı o fiyata gerek yokmu diyorsunuz
  7. davidk

500 1000 arası fark
  8. davidk

2.elden işlemci alacağım r5 5600x mi yoksa 5600 mü alayım
  9. davidk

Monitor aldım yorumlayın

Ancak servis ile edileceğini söyleyenler var
  10. davidk

Vatandan bugün monıtor aldım iade edebilirmiyim ?

Vatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
  11. davidk

Monitor aldım yorumlayın

1755643243 ürünü bugün eve dönerken elden satın aldım iade edebilirmiyim vatana
  12. davidk

Monitor aldım yorumlayın

https://app.hb.biz/CPueB8OLISLR Vatandan 6k fiat ile Asus VG3A aldım Rekabetçi fps ağırlıklı ara sırada hikaye oynuyorum filmde izliyorum yorumlarınızı merak ediyorum
  13. davidk

Game power monitör alınır mı? ?(linke bakın)

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-tuf-gaming-vg249q3r-238-fast-ips-1920x1080-1ms-180hz-monitor-1247854.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare Buna bi bakarmısınız hocam
  14. davidk

Aoc 24g42e 24" hocam bu monitörü en güvenilir nereden alabilirim veya gidip test edip elden alabileceğim bi güvenilir mağazara/firma varmıdır.Ölü piksel ghosting ihtimalini yaşamak istemiyorum
  15. davidk

Hocam rampage olduğu için çok önermiyorlar ama 1755593732 Hocam bu biraz güvenimi kazandı bunu en iyi nereden sipariş edeyim hangi firma daha güvenilir veya gidip elden alabileceğim mağazasında testleri yaptırabileceğim yer varmı İstanbulda yaşıyorum
Geri