Herhangi bir belleği sıfırlarken low level fotmat tarzı uygulamalar ile mi yoksa komut isteminden diskpart ile mi format atarsak daha temiz ve kalıcı oluyor ayrıca diskpart üzerinden sildiğimiz dosyalar kalıcı mı siliniyor?
Arkadaşlar windows 10 LTSC 2021 kurulum işlemi yaptım eski windowsuma göre çok daha hızlı ve az ram kullanıyor ama LTSC 2019 daha da hızlı olduğu için ona geçeceğim.
Microsoft sitesinde de bitiş tarihi çok yakın gözüküyor bittiğinde bir şey oluyor mu...
Ördeğin bir oyun indireceğim bu oyunu farklı platformlar yani örnek verirsem steam veya epic games üzerinden indirmem oyun içi hıza etki edebilir mi fps değerleri değişir mi
Rx 7600 kartına AMD yazılımı üzerinden oc yaptım frekans değeri 2900 mhz voltaj değerini ise 1200 den 1170 değerine çektim
vram ise maksimumda 2400 mhz e çıkabiliyor
yazılım kendisi overclock yaptığında GPU frekansını 2998 frekansa alıyor
Ördeğin bir oyun indireceğim bu oyunu farklı platformlar yani örnek verirsem steam veya epic games üzerinden indirmem oyun içi hıza etki edebilir mi fps değerleri değişir mi
Monitörüm 1080p olduğu için RSR ile 1080p çözünürlüğü 4k yapamıyorum, VSR ile 4K sanal çözünürlük oluşturup 1080p yi 4K ya çevirerek RSR kullanabilir miyim
Cru adlı programdan hdmı kablo ile kullandığım 165 hz olan ama hdmı girişinden dolayı 144 hz aldığım asus monitöre hız aşırtma sonucunda 165 hz vermeyi başardım, biraz daha arttırabilir miyim diye denerken out of range hatası aldım uzun süre bekledim ekran gelmedi ben de bilgisayarı kapat aç...
Virus total üzerinden ld playeri tarattım linki asagı bırakıyorum
https://www.virustotal.com/gui/file/c753c236d5e600472ebcea1112d3c9099336a595eb1178532ed8d5ff16555f2a
ryzen 5 5600g amd adrenalin edition indirdim uygulamayı kurarken vhipset driverlarını da kurdum bilgisayarımda herhangi bir yavaslama olur mu eski bilgisayarımda driver indirince kasma olmustu bu yuzden soruyorum
Valorantta 200 ile 250 fps arası alıyorum ama buna ragmen beklenmedik anda drop giriyor ekran donuyor 2 veya 3 saniye sonra da geciyor valorantla alakalı bir sıkıntı mı.