Davut ermis isimli üyenin son içerikleri

1. D

General Mobile GM 22 Plus kamerası ters çekim yapmaya başladı

General Mobile GM 22 Plus kullanıyorum. Herhangi bir sebep olmadan telefonun kamerası ters çekmeye başladı. Gerçek anlamda ters yani baş aşağı çekiyor. Çekimi yaptıktan sonra ise fotoğraf düz gözüküyor. Ancak fotoğrafı ana kameradan değil geniş açı kamerasından çekiyor ve bunu değiştiremiyorum...
  2. D

Boot ekranında factory reset yok

GM 22 Plus kullanıyorum. Android 11 iken format atabiliyordum ama 12'ye geçince boot ekranında factory reset yok. Nasıl format atabilirim? Reboot System now. Reboot to bootloader. Enter Fastboot. Viev recovery logs. Run Graphics test. Run locale test. Power off. Sadece bu seçenekler var.
  3. D

radyoloji okunur mu sizce

konuyu hortlattığım için özür dilerim ama şuan ne okuyorsunuz
  4. D

165hz monitör 60hz üzerinde açılmıyor

Merhaba Hepsiburada üzerinden 3-4 ay önce monitör aldım. Şimdiye kadar bir problem yaşamamıştım ama bugün bilgisayarı açtığımda durduk yere monitör açılmadı. Siyah ekran vs değil monitör ışığı yanıyor ama ekran açılmıyordu. Yan monitörümden Hz i 60a düşürdüm açıldı. 60 Hz üzerinde herhangi bir...
  5. D

Yardım 165 Hz Monitörümü 60 Hz'den Yukarı Çıkartamıyorum

aynı sorunu şuan yaşıyorum çözüm buldunuz mu
  6. D

İ7 4770 yerine Xeon E3 1270v3 alınır mı??

Sen ne yaptın
  7. D

İ7 4770 yerine Xeon E3 1270v3 alınır mı??

Ben de aynı ikilemde kaldım ama sanırım e3 alacağım i7 4790 denginde diyorlar
  8. D

İ7 4790 işlemci valorantta kaç fps verir

180 hz monitörüm var i5 ile hafif donmalar oluyor ve çatışmada fps 90 100 civarlarına kadar düşüyor. Bu sorunların gitmesi için satın alacağım sizce almalı mıyım Bu arada xeon e3 1270 mi daha iyi i7 4790 mı 1723629501 Anakartım max 1600 mhz destekliyor ve yeni anakart alırsam işlemci ram vs o...
  9. D

İ7 4790 işlemci valorantta kaç fps verir

işlemcimi i7 4790 a yükseltmeyi planlıyorum. Youtube dan videolarına baktığımda 120 160 arası fps değerleri gözüküyor ve ben zaten şuanda da aynı fps değerini alabiliyorum. Sizce yükseltmeli miyim Sistem: i5 4460 4x2 1333mhz ram Asus rog strix rx 570 ve ayrıca bir sorum daha olacak i7 4790 i5 e...
  10. D

Yeni ekran kartı taktıktan sonra sistem algılamadı

Eskiden ekran kartım yoktu Intel HD Graphics kullanıyordum. Yeni PSU ve ekran kartı taktım ama görüntü hala onboard üzerinden (anakartın VGA çıkışı üzerinden) geliyor. Ekran kartına HDMI to VGA kablosu ile taktığımda siyah ekran geliyor. DDU ile Intel HD Graphics'i kaldırdım yine aynı sonuç ne...
  11. D

Ekran kartı için gerekli güç kablosunun alacağım psu da olduğunu nasıl anlarım

Daha önce ekran kartım olmadı ve psu da almadım. Ekran kartı için gerekli gücü verecek olan kablonun alacağım psu da olup olmadığını nereden anlayabilirim? Almayı düşündüğüm parçalar...
  12. D

Kulaklık için TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini vs Dark Bluetooth 5.3 USB Dongle

İki ürünün de hemen hemen fiyatları aynı. Genel olarak müzik ve video izlemek için alacağım ama nadir de olsa oyun oynadığım için Dark almak daha mantıklı gibime geliyor. Dark TP-Link'e göre daha tanınmadık bir marka gibime geldi sizce alınır mı? Alacağım ürünü uzun süre kullanmak ve bağlantı...
  13. D

Ön kulaklık girişi tek kulaktan ses veriyor

Bilgisayarın ön jak girişi normal bir sekilde çalısırken bir anda sadece sağdan ses vermeye başladı. Başka kulaklıkla denedim yine sağdan veriyor ama telefona taktığımsa ikisinden de geliyor. Kulaklığı bilgisayara takıp hafiften ucunu çıkardığımda ikisinden de ses veriyor ancak mesela oyunda...
  14. D

Bluetooth kulaklık alacağım gecikme yapar mı

https://www.hepsiburada.com/qcy-t20-ailypods-bluetooth-5-3-tws-kablosuz-kulaklik-enc-p-HBCV00002NTVCV linkteki kulaklığı almayı düşünüyorum. gecikme yapmaması benim için çok önemli .bluethoot 5.3 desteklediği yazıyor ama telefonumda bu özellik varmı bilmiyorum ve özelliklerinden bulamadım...
  15. D

Vestel smart tv kanal eklenmiyor

Sadece sorun tespiti için 120 tl istediler
Geri