Davut P. isimli üyenin son içerikleri

1. Davut P.

Yardım Laptop ekranını masaüstünde kullanma LTN154AT0,LP154W02

LTN154AT0, LP154W02 gibi laptop panelleri masaüstünde kullanmak için alıcam, fakat yurtdışından kontrol kartı (controller board) almam gerekiyor, bu gibi ürünleri Türkiyede bulabileceğim bir satıcı var mı ? veya controller board satın almadan daha basit bir yolla laptop paneli masaüstünde...
  2. Davut P.

Öneri Ramler uyumlu çalışırmı

Elimde Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 ram var, ekteki ram bununla uyumlu olarak çalışır mı ?
  3. Davut P.

Öneri F/P Kulaküstü kulaklık önerisi

Bütçe 1-1.5k civarı F/P bir kulaküstü kulaklık önerisi istiyorum. Şimdiden Teşekkürler
  4. Davut P.

19-20K Arası sistem önerisi

Örnek bi ilan veya sistem linki var mı ?
  5. Davut P.

19-20K Arası sistem önerisi

Merhabalar, 20k bütçeye sahibim önereceğiniz sistemler nedir ? 2.el bi sistem var 3060 lı i5 12.nesil sıvı soğutmalı, sistem özelliklerini henüz tam bilmiyorum ama yakında öğreneceğim, 19.5k istiyor eder mi? veya alternatif olarak ne önerirsiniz. Şimdiden Teşekkürler
  6. Davut P.

Çözüldü✓ AK400 Digital Ekran Gelmiyor

Merhabalar, Ekranın altındaki ve üstündeki led aydınlatmalar çalışıyor mu ? yoksa anakarttakı RGB çıkışınamı takmamız gerekiyor, ben kabloları kendi arasında bağlamıştım
  7. Davut P.

Kulaklık tavsiyesileri

HyperX Cloud Stinger 2 , Razer Barracuda X ikisinede bakabilirsin.
  8. Davut P.

Öneri 128-256GB OKUMA YAZMA HIZLI USB ÖNERİSİ

Merhabalar , 128 ve 256gb iki adet USB bellek alacağım okuma yazma hızları yüksek ve kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler
  9. Davut P.

AYNISI VEYA MUADİLİ BİLGİSAYAR ÖNERİSİ

Yetecek kadar var hocam önerilerinize göre
  10. Davut P.

AYNISI VEYA MUADİLİ BİLGİSAYAR ÖNERİSİ

Merhabalar , Aynısı veya muadili bi sistem önerir misiniz? , Teşekkürler İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – ANAKART: ASUS Prime A620M-K...
  11. Davut P.

Öneri Gamepower Kizaru VS Gamepower Fujin hangisini alayım

İkisi arasında çok az fark var eğer Kizaru daha iyiyse almaya niyetliyim
  12. Davut P.

Öneri 1000TL Ye Kadar 7.1 Kaliteli Markalı Kulaklık önerir misiniz?

1000 TL ye kadar kaliteli kulaklık önerisi Amazon üzerinden Prime olursa iyi olur .
  13. Davut P.

🔥İndirim TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ GERİ DÖNDÜ!

SON GÜN BUGÜN , 23.59 a KADAR BAŞVURULARINIZI YAPIN !!!!
  14. Davut P.

İnstagram Youtube Twitter Facebook
  15. Davut P.

doğrudur , cayma bedeli uygulamadan gözüküyor vodafone da , numaranı TürkTelekoma taşıyabilirsin 1700670107 Hattını başkasının adına devredersen tarifeden yararlanabilirsin , ilk 3 ay 86TL devir ücreti yansıyor o kadar 1700670120 Hattını başkasının adına devredersen tarifeden yararlanabilirsin...
Geri