İyi geceler r7 5700x işlemci aldım ve pbodan oc yapmaya başladım amdnin kendi limitleri içerisinde en iyi performansı almak istediğim için tabi kule tipi soğutmanında etkisi var pbo limitini disable yaptım scaları 10x yaptım boost +200 mhz , curve optimizerdan bütün çekirdekleri -30 verdim ve...
okumuyor disk yönetimine baktım zaten biosdada gözükmüyor ama her şey sağlam yer değiştirince ikiside çalışıyor ama işte o zamanda gen 3 olarak çalışıcak ssd (anakartım b550 gaming plus msi ,gen 4 ssd xpg s40g ,gen 3 hp s700
iyi günler işlemci değiştirdim ve yeni işlemcim gen 4 destekli olduğu için gen 4 m2ssd mi 1 slota taktım 2. slotada hp s500 500gb ssdmi taktım ama bilgisayar görmüyor tam tersi taktığımda ise 2 sinide sorunsuz görüyor ama o zaman gen 4 ssd gen3 çalışıcak ne yapmam lazım .
İyi günler arkadaşlar durumum biraz garip öncelikle r7 5700g işlemcim vardı sattım ve r7 5700x işlemci aldım 2 tane m2 ssdim var birisi gen4 diğeri gen 3 anakartımda sadece üst taraftaki gen 4 destekliyor ama ben ilk r7 5700g kullandığım için ve gen 3 desteklediği için ssdleri öylesine...
iyi günler rtx 5060 ti 16gb almayı düşünüyorum r7 5700g işlemcim çok darboğaz yaparmı,hikayeli ve yüksek grafikli oyunlardan bahsediyorum zaten fps oyunlarında hiçbir önemi yok zaten yüksek fps alınıcaktır.