Ayarları yükseltebildiğim kadar yükselteceğim zaten, mümkün olursa dinamik çözünürlük açıp çözünürlüğü de yükseltmeye çalışacağım. Yeter ki drop gibi sorunlar yaşamayayım. Bir süre sonra 2k monitör almaya çalışırım muhtemelen.
Monitörüm 1080p, dinamik çözünürlükle çözünürlüğü arttırsam o şekilde olabilir mi ?
1718738830
İşlemciye overclock yapsam 1080p'de darboğaz yapmama ihtimali var mı ? Sıvı soğutucum var işlemci ısınmasından yana sıkıntım yok.
Merhaba, şu anda RX 6600 XT ile Ryzen 5 5600X işlemciyi birlikte kullanıyorum. Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum ve almışken iyi bir ekran kartı almak istiyorum. Monitörüm 1080p, biraz araştırdığımda 4070 super ile işlemcimin darboğaz yaptığını gördüm fakat bunun beni ne kadar...
Merhaba, şu anda sistemimde güç kaynağı olarak MSI MPG A750GF modelini kullanıyorum. 4070 super almayı düşünüyorum fakat 4000 serisi kartlarda pin girişi değiştiği için nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum. Güç kaynağının kendi sitesine girdiğimde 2000 ve 3000 serisi kartları desteklediği yazıyor...
Yok şimdi şöyle zaten ben upgradei parça parça yapacağım. Her şeyi upgradeleyeceğim sadece bu zamanla ve sırayla olacak. Bu yüzden sıralamada hata yapmamak için birilerine danışmak istedim. Şimdi sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum çünkü şu anda 5600x'de kullandığım stok soğutucu da yetmiyor...
Evet cidden anakart konusunda çok kısıtlı, bu ROG Strix B550 beyaz anakart çok şık duruyor. Tam siyah olmasa bile diğer parçalarla o kısımlar kapanacaktır. Bu anakart üzerinde de takabileceğim en yüksek işlemci 5800x3d, bu yüzden onu soğutabilecek bir sıvı soğutucu arıyorum. Ama şu anda benim...
Tam açıklayamadım, bu parçaları seçmek istememdeki sebep sistemi beyaz yapmak istiyor olmam. İşlemci olarak ileride Ryzen 7 5800x3d almayı düşünüyorum bu yüzden sıvı soğutucu almayı düşündüm. Anakartta beyaz olarak daha güzel bir anakart bulamadım.
1683685932
Eğer işlemci değiştirmeyi...
Merhaba, şu anda sistemimde Asus B350M-a anakart kullanıyorum. Sapphire Nitro+ RX6600XT ve Ryzen 5 5600x işlemci ile birlikte kullanıyorum. Güç kaynağım Cooler Master 500w 80+ Bronze bir güç kaynağı. Sistemimi yavaş yavaş upgradelemeyi düşünüyorum fakat güç kaynağımın wattı yüksek değil. Bu güç...
DDR4'den devam etmeye karar verdim sanırım işlemci soğutucu konusunda kararsızım. DeepCool AS500 Plus almayı düşünüyorum fakat ilerleyen zamanlarda Ryzen 7 5800x3d işlemciye geçmeyi düşünüyorum ve hava soğutmalı bir soğutucu bu işlemci için yeterli olur mu olmaz mı emin olamadım.
Merhabalar, bundan yaklaşık 6 yıl önce bir bilgisayar topladım ve ufak tefek upgradeler yaparak aynı sistemi kullanmaya devam ettim. Güncel sistemim:
Asus Prime B350M-a
Ryzen 5 5600X
Sapphire RX6600XT
16GB 2666MHZ Ram
Cooler Master B500 ver2 500w 80+Bronze Güç kaynağı
Sistemi ilk topladığımda 8...
Merhaba, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, herhangi bir yanlışım olduysa affola. Dün akşam AMD Software'da resimde çizdiğim bölgede bir ayar seçeneği daha vardı ve ekranlarımı ayarlamaya çalışırken bu tuşa bastım. (Tuş şu anda gözükmüyor.) Daha sonrasında iki ekranımda siyah...