dcloser isimli üyenin son içerikleri

1. dcloser

PUBG Mobile Emülatör Görüntü Sorunu

fps olarak sıkıntım yok ama bu olay insanın canını sıkıyor, oyunun görüntü ayarlarının hepsiyle uğraştım hiçbirşey farketmiyo
  2. dcloser

hocam kontrol ettim 32bit kullanıyorumuşum zaten, bir de dediğiniz gibi 120fps olayını zaten yapmıştım 2k monitörüm olduğu için 2kda oynuyorum eski bilgisayarım bundan 5 kat daha kötüydü ama böyle bi sorun yaşamamıştım
  3. dcloser

4070Ti Süper li sistem uyumlu mu alınır mı ?

hocam ekran kartını artırırsan işlemciyi de artırmak lazım bence, o yüzden 5-10 değil de biraz daha arttırman gerekebilir 1734016213 hocam konudan bağımsız sisteminiz benimkiyle nerdeyse aynıymış hava soğutma ile 2kda kaç derece görüyorsunuz?
  4. dcloser

hocam merhabalar bo2 nedir bilmiyorum ama cyberpunkda 1080p max alıp deneyebilirim güncelleme varmış güncellesin yazayım
  5. dcloser

arkadaşlar öncelikle merhabalar gameloop emülatörde pubg mobile oynuyorum fakat videoda göründüğü gibi ağaçlardaki görüntü oluyor ve ağaç çimen vs arkasını göremiyorum nasıl düzeltebilirim bunu(4070ti super-7800x3d-2x16 gb 6000mhz cl30-a620 anakart-kingston kc3000 1tb) Not; kusura bakmayın...
  6. dcloser

Çözüldü✓ Videodaki yırtılma neden oluyor

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Mouse dongle ile kullanınca bu drop sorunu oluyo dongle çıkarıp oynayınca akıcı hale geliyor(dongle olmada 1000hz dongle ile 4000hz) Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
  7. dcloser

arkadaşlar occt testi yaptım ve shader complexity 3 diye bi hata aldım ne yapabilirim ?(Pcyi formatladım ve sorun devam ediyor)
  8. dcloser

hocam yüksekte de denedim onda da aynı hatta gidip 1080 de bile denedim ama şimdi format attım sabaha oyunun inmesini beklicem ondan sonra haber veririm 1729993437 şimdi format attım sabaha oyunun inmesini beklicem ondan sonra haber veririm
  9. dcloser

eyvallah hocam ben bi deneyim formatı
  10. dcloser

bilgisayarı sıfırlasam olmaz mı acaba yoksa flaş bellekten format mı
  11. dcloser

hocam neden olabilir ki driverler felan da güncel anlayamadım valla
  12. dcloser

arkadaşlar videodada görüldüğü gibi hızlıca arkaya-sağa-sola dönme hareketi yaptığımda fps düşüyor ve görüntü akıcı olmuyor bunun sebebi nedir acaba? Sistem; 4070tisuper 7800x3d 32gb ram(2x16)6000mhz cl30 anakart asrock a620 pro rs wifi ssd 1tb kingston kc3000 Oyunu 2k en düşük ayarlarda...
  13. dcloser

bilgisayarım olması gereken performansta çalışmıyor yardım

hocam çok bilgim olmasa da kardeşinin işlemcisi fps oyunları için daha iyi bir işlemci ama yine de şunları bi dene biostan ramlerin mhz ve cl değerlerine bi bak eğer değerler tutmuyorsa expo veya xmp profilinden ramleri gerçek değerine getir 2.olarak bilgisayarın güç modunu kontrol et
  14. dcloser

Ram cl değeri uyuşmuyo

arkadaşlar fotoğrafta göründüğü gibi ramler expoda 6000-6200 cl42 değerinde çalışıyor fakat aldığım ramin özelliği 6000mhz cl30 aldığım firmaya başvurduğumda bunu manuel ayarlamnız gerek dendi fakat cl değerini nasıl ayarlayabilirim manuel olarak
Geri