ddarkbrother20 isimli üyenin son içerikleri

1. ddarkbrother20

5700 ve 3080'li sisteme 650w psu yeterli olur mu?

Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. 5700 ve 3080 kullanıyorum su an. sistemi bir araya getiren arkadaş 650w psu yeterli olur dedi. furmark testi yapınca bir sıkıntı yok kullanırsın dedi. sistemi zorlayacak bir test yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim? sistemim: ryzen 7 5700, pny rtx...
  2. ddarkbrother20

İkinci el 14k'ya tek fanlı 3080ti alınır mı?

o zaman düz üç fanlı modeli tercih edeceğim. 10gb diye bunu düşünmüştüm ama ısınma problemi sıkıntı yaşatır haklısınız.
  3. ddarkbrother20

İkinci el 14k'ya tek fanlı 3080ti alınır mı?

aynı fiyata üc fanlı 3080 de var satan cocuk da onu önerdi aslında ama yine de bi sormak istedim 1764260720 essek sipasi
  4. ddarkbrother20

16x2 ddr4 ram önerisi

Arkadaşlar bana su an alabileceğim en uygun fiyatlı 32gb ram'i önerir misiniz?
  5. ddarkbrother20

Yardım Türk Telekom eve internet bağlamaya gelmiyor

Yok hocam orada da ilgilenen yok. Biz saha ekibi ile iletişim kuramıyoruz diyorlar. Parasıyla internet bağlatmak için yalvarmadığım yer kalmadı.
  6. ddarkbrother20

Yardım Türk Telekom eve internet bağlamaya gelmiyor

Arkadaşlar izmitte yeni eve çıktım. Yaklaşık üç haftadır türk telekom randevu veriyor eve internet bağlamaya gelmek için ama hiçbir şekilde gelmiyorlar. Ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam şikayet oluşturtup yeni bir tarih veriyorlar ama yine gelen giden yok. Büyük de...
  7. ddarkbrother20

Yardım İnternet Sitem İçin İleri Seviye World Press Bilen Birisini Arıyorum

Bu süreçte birden fazla yapay zeka ile çalıştım ancak istediğim sonucu alamadım.
  8. ddarkbrother20

Yardım İnternet Sitem İçin İleri Seviye World Press Bilen Birisini Arıyorum

Arkadaşlar amerika pazarı için pc donanımlarının fiyatlarını karşılaştıran bir internet sitesi yapıyorum. Script için content egg, world press ve alan adı gibi ücretli birçok kısmı hallettim. Şu anda siteyi istediğim gibi tasarlayıp, fiyatları diğer sitelerden çekip kendi sitemizde göstertecek...
  9. ddarkbrother20

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Daha donanımlı mı diyorsunuz hocam msi'a göre?
  10. ddarkbrother20

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Biostar B650MT ve MSI A620M-E arasında kaldım. am5 bir sistem dizeceğim için hangisi geleceğe dönük daha iyi bir tercih olur?
  11. ddarkbrother20

2. El mi sifir mi almaliyim.

O kadar para veriyorsunuz arada neredeyse fiyat farkı yok gibi bir şey riske atmadan sıfır almanızı öneririm. Ciddi bir fiyat farkı olsa 2.el düşünülebilirdi.
  12. ddarkbrother20

7500f ve 6800xt için kasa ve psu önerisi

Hiçbir performans kaybı olmadı mı hocam?
  13. ddarkbrother20

7500f ve 6800xt için kasa ve psu önerisi

kasa hosuma gitti hocam. ekstradan bu kadar para verip gidip yeni psu almak zor olacaktı benim için.
Geri