ddarkbrother20 isimli üyenin son içerikleri

1. ddarkbrother20

Ets 2 Açılıp Kapanıyor

Evet hocam
  2. ddarkbrother20

Ets 2 Açılıp Kapanıyor

Arkadaşlar son birkaç gündür ets veya ats'yi hiçbir şekilde açamıyorum. Ne zaman açmak istesem siyah ekran gelip oyun kapanıyor. İnternette çözüm diye paylaşılan her şeyi yaptım ama nafile. Silip tekrar yükledim veya dosyaları doğruladım yine de olmadı. Tüm sürücülerim de güncel durumda. Bunun...
  3. ddarkbrother20

YD iPhone 16 pro mu iPhone 17 mi

Hocam 17lerde toplanma cihaz olma ihtimali daha düşük. 16 pro ve 16 pro maxlerde toplama cihaz riski yüksek. sizlere kapalı kutuda uluslararası 1 yıllık garantisi başlamamış ürün vermiyorlarsa şüpheyle yaklaşmakta fayda var.
  4. ddarkbrother20

FC26 online oynarken gamepad çalışmıyor

Arkadaşlar fifa da online bir maça girince kol çalışmıyor. menüye giriyorum ve menüde haraket edebiliyorum ancak maç içerisinde kol asla çalışmıyor. bu sorunu kalıcı olarak çözmenin bir yolu var mı?
  5. ddarkbrother20

Lol kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

serverlar çökmüş
  6. ddarkbrother20

kapalı hocam 1767561283 oynamak istiyorum...
  7. ddarkbrother20

düzelmedi namussuz...
  8. ddarkbrother20

denedim olmadı ya
  9. ddarkbrother20

aga nasıl duzelecegini biliyorsan soyle ya :D
  10. ddarkbrother20

bırakamıyorum...
  11. ddarkbrother20

arkadaşlar bu sorunu aşmak için npmam lazım? Yazılan ve videolarda gösterilen her şeyi denedim ancak olmadı.
  12. ddarkbrother20

5700 ve 3080'li sisteme 650w psu yeterli olur mu?

Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. 5700 ve 3080 kullanıyorum su an. sistemi bir araya getiren arkadaş 650w psu yeterli olur dedi. furmark testi yapınca bir sıkıntı yok kullanırsın dedi. sistemi zorlayacak bir test yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim? sistemim: ryzen 7 5700, pny rtx...
  13. ddarkbrother20

İkinci el 14k'ya tek fanlı 3080ti alınır mı?

o zaman düz üç fanlı modeli tercih edeceğim. 10gb diye bunu düşünmüştüm ama ısınma problemi sıkıntı yaşatır haklısınız.
  14. ddarkbrother20

İkinci el 14k'ya tek fanlı 3080ti alınır mı?

aynı fiyata üc fanlı 3080 de var satan cocuk da onu önerdi aslında ama yine de bi sormak istedim 1764260720 essek sipasi
Geri