Bunu denemedim ama kalıcı bir çözüm değil gibi hocam
1786749445
1 aydır sürekli yoğun sunucuya denk gelmem imkansız hocam. farklı saatlerde özellikle denedim ama hiçbir şey değişmiyor.
Yaklaşık bir süredir Steam'de ciddi bir indirme hızı problemi yaşıyorum ve sorunun kaynağını bir türlü bulamadım.
1000 Mbps internet kullanıyorum. Speedtest sonuçlarımda indirme ve yükleme değerlerim oldukça yüksek. Steam dışında kullandığım tüm uygulamalarda ve platformlarda herhangi bir hız...
hocam kablosuz olarak mouse kullanıyorum ancak hem kablosu hem dock takılı sürekli. ondan şüpheliniyorum. onun dışında bluetooth dock'u takılı.
1786069065
ancak eskiden böyle olmuyordu şimdi neden olmaya başladı anlamıyorum. kullanırken hiçbir şeyin bağlantısı da kesilmiyor.
Arkadaşlar bilgisayarı normal zamanda kullanırken yarım saatte bir usb giriş ve çıkış bildirim sesi geliyor. Her şeyin kasaya düzgün takıldığından eminim. Bunun hangi donanım olduğunu tespit etmenin bir yolu var mıdır?
Hocam öncelikle yüksek ve doktora zamanı ders sayınız haftada bir veya iki oluyor. O da ders aldığınız hocanız ile aranız iyi ise yüzyüze gitmeniz gereken bir şey olmuyor. Yüksek ve doktora yapan çoğu kişi ekonomik sıkıntılardan dolayı çalışmak zorunda kaldığı için hocalar da bir şey demiyor. İş...
Hocam konuştuğum herkes sınavdan önce komisyona Q veya F klavye tercihimi belirterek onunla sınava girebileceğimi söylüyor. Adalet Sarayı sayfalarındaki bilgilerde de yer alıyor bu. Bunun aksi bir durum yaşanması ihtimali yoktur umarım.
1786024914
Güldürdün beni hocam ya fladkjfljhda
1786024981...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kocaeli'de okuyorum ve okulumun bitmesine iki sene kaldı. Okul sonrası yüksek lisans ve doktora yaparak yıllardır hayalini kurduğum akademisyenliğe adım atmak istiyorum. Ancak maddi zorluklar artık beni çok zorlamaya başladı. Klavyede hızlı yazabildiğim için babamın...
Arkadaşlar yıllardır fury x kullanıyorum. Kulaklığımdan çok memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum ancak yaklaşık 6 seneden beri kullandığım için pedlerim soyuldu ve eskisi. Bunun için önerebileceğiniz kaliteli ve çok yumuşak pedler var mı?