Arkadaşlar amerika pazarı için pc donanımlarının fiyatlarını karşılaştıran bir internet sitesi yapıyorum. Script için content egg, world press ve alan adı gibi ücretli birçok kısmı hallettim. Şu anda siteyi istediğim gibi tasarlayıp, fiyatları diğer sitelerden çekip kendi sitemizde göstertecek...
O kadar para veriyorsunuz arada neredeyse fiyat farkı yok gibi bir şey riske atmadan sıfır almanızı öneririm. Ciddi bir fiyat farkı olsa 2.el düşünülebilirdi.
Arkadaşlar ddr5 bir sisteme geçeceğim. Bu sistem için bana 4-6k arasında bir kasa önermenizi istiyorum. Bir de mevcut sistemimde kullandığım cooler master 650w'lık psu modelimin bu sistem için yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Buna ek olarak başka bir psu modeli de önerebilirsiniz.
7500f...
Arkadaşlar 27inç çift monitörlü bir sistemim var ve yeni taşınacağım eve setup için bir masa bulmam gerekiyor. Böyle çift monitör kullanıp büyük masa önerisi olan varsa çok sevinirim.
Gün içinde ulaşıp yanlış gelen ürünlerin görselini göndererek iade işlemini yaptık. Gelen mamaları da sokak hayvanlarına verebilirsiniz iade etmenize gerek yok diyerek güzel de bir kıyak geçtiler.
Arkadaşlar köpeğimiz için amazondan yüklü bir şekilde köpek maması sipariş verdik. Ancak gelen mamalar sipariş ettiğimiz mamalardan değil. Bugün geldi kargo. Ancak iade etmek istediğimde satıcı amazon olmasına rağmen ürünler iadeye uygun değildir uyarısı aldım. Ne yapacağımı şaşırdım cidden...
Hocam bütçeniz dahilinde bir victus size iyi gelecektir. Emin olun ips ekranınızın olması uygulamaları kullanırken yaşayacağınız sıkıntıların önüne geçecek bir sorun değil. Bu bölümü okuyan yakınlarım olduğu için yaşanılan problemleri de görebiliyorum. Macbook pro almayacaksanız hiçbir şekilde...
Hocam kendim hem mac hem de windows kullanan birisiyim. Eski kız arkadaşım grafik tasarım öğrencisiydi ve pc konusunda ne gibi zorluklar çektiğini en yakından görenlerden birisiydim. Eğer uygulamaları kullanırken sıkıntı yaşamak istemiyorsanız ve daha stabil performans istiyorsanız kesinlikle...