Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. 5700 ve 3080 kullanıyorum su an. sistemi bir araya getiren arkadaş 650w psu yeterli olur dedi. furmark testi yapınca bir sıkıntı yok kullanırsın dedi. sistemi zorlayacak bir test yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim?
sistemim: ryzen 7 5700, pny rtx...
Arkadaşlar izmitte yeni eve çıktım. Yaklaşık üç haftadır türk telekom randevu veriyor eve internet bağlamaya gelmek için ama hiçbir şekilde gelmiyorlar. Ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam şikayet oluşturtup yeni bir tarih veriyorlar ama yine gelen giden yok. Büyük de...
Arkadaşlar amerika pazarı için pc donanımlarının fiyatlarını karşılaştıran bir internet sitesi yapıyorum. Script için content egg, world press ve alan adı gibi ücretli birçok kısmı hallettim. Şu anda siteyi istediğim gibi tasarlayıp, fiyatları diğer sitelerden çekip kendi sitemizde göstertecek...
O kadar para veriyorsunuz arada neredeyse fiyat farkı yok gibi bir şey riske atmadan sıfır almanızı öneririm. Ciddi bir fiyat farkı olsa 2.el düşünülebilirdi.