ddarkbrother20 isimli üyenin son içerikleri

1. ddarkbrother20

Steam İndirme Hızı Sorunu

Bunu denemedim çünkü bu sorun sadece steam üzerinden indirme yaparken yaşanıyor.
  2. ddarkbrother20

Yaptım ama maalesef şu an daha daha kötü oldu. 1786750382 hocam tam olarak nedir o biraz daha açıklar mısınız?
  3. ddarkbrother20

Bunu denemedim ama kalıcı bir çözüm değil gibi hocam 1786749445 1 aydır sürekli yoğun sunucuya denk gelmem imkansız hocam. farklı saatlerde özellikle denedim ama hiçbir şey değişmiyor.
  4. ddarkbrother20

Yaklaşık bir süredir Steam'de ciddi bir indirme hızı problemi yaşıyorum ve sorunun kaynağını bir türlü bulamadım. 1000 Mbps internet kullanıyorum. Speedtest sonuçlarımda indirme ve yükleme değerlerim oldukça yüksek. Steam dışında kullandığım tüm uygulamalarda ve platformlarda herhangi bir hız...
  5. ddarkbrother20

Sürekli Usb Bildirim Sesi Geliyor

hocam kablosuz olarak mouse kullanıyorum ancak hem kablosu hem dock takılı sürekli. ondan şüpheliniyorum. onun dışında bluetooth dock'u takılı. 1786069065 ancak eskiden böyle olmuyordu şimdi neden olmaya başladı anlamıyorum. kullanırken hiçbir şeyin bağlantısı da kesilmiyor.
  6. ddarkbrother20

Sürekli Usb Bildirim Sesi Geliyor

Arkadaşlar bilgisayarı normal zamanda kullanırken yarım saatte bir usb giriş ve çıkış bildirim sesi geliyor. Her şeyin kasaya düzgün takıldığından eminim. Bunun hangi donanım olduğunu tespit etmenin bir yolu var mıdır?
  7. ddarkbrother20

Ortaöğretim Kpss ile Katip Olmak

Hocam öncelikle yüksek ve doktora zamanı ders sayınız haftada bir veya iki oluyor. O da ders aldığınız hocanız ile aranız iyi ise yüzyüze gitmeniz gereken bir şey olmuyor. Yüksek ve doktora yapan çoğu kişi ekonomik sıkıntılardan dolayı çalışmak zorunda kaldığı için hocalar da bir şey demiyor. İş...
  8. ddarkbrother20

Hocam konuştuğum herkes sınavdan önce komisyona Q veya F klavye tercihimi belirterek onunla sınava girebileceğimi söylüyor. Adalet Sarayı sayfalarındaki bilgilerde de yer alıyor bu. Bunun aksi bir durum yaşanması ihtimali yoktur umarım. 1786024914 Güldürdün beni hocam ya fladkjfljhda 1786024981...
  9. ddarkbrother20

Yüzüp yüzüp mülakatta elenmezsek hayırlısıyla yaparız bence de ya
  10. ddarkbrother20

Tıp okumuyorum hocam :)
  11. ddarkbrother20

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kocaeli'de okuyorum ve okulumun bitmesine iki sene kaldı. Okul sonrası yüksek lisans ve doktora yaparak yıllardır hayalini kurduğum akademisyenliğe adım atmak istiyorum. Ancak maddi zorluklar artık beni çok zorlamaya başladı. Klavyede hızlı yazabildiğim için babamın...
  12. ddarkbrother20

Rampage Fury X İçin Ped Önerisi

Arkadaşlar yıllardır fury x kullanıyorum. Kulaklığımdan çok memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum ancak yaklaşık 6 seneden beri kullandığım için pedlerim soyuldu ve eskisi. Bunun için önerebileceğiniz kaliteli ve çok yumuşak pedler var mı?
  13. ddarkbrother20

50k Bütçe İçin Sistem Önerisi

Fark etmez
  14. ddarkbrother20

50k Bütçe İçin Sistem Önerisi

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımıza bu bütçe ile bir sistem toplayacağız. Bunun için tavsiyelerizi bekliyorum.
  15. ddarkbrother20

Çözüldü✓ Bu Kasada Kaç Fan Var?

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Öperim sizin yerinize.
Geri