Merhaba, MSI PRO B850S WIFI6E anakarta sahibim. Ryzen 7 7800X3D veya Ryzen 7 9800X3D almayı düşünüyorum ancak şu an sahip olduğum anakartın bu işlemciler için yeterli olup olmadığından emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Denedim hocam, oyun biraz daha rahat. Valorant'ta bile RAM 14 GB kullanıyor, o biraz kafa karıştırdı. Şu an sahip olduğum RAM'in yanına aynı RAM'den bir tane daha almak istiyorum ancak mevcut RAM'in sorunlu olduğunu düşünüyorum. Memory Context Restore açıkken PC'ye restart attığımda PC açılıyor...
Bu konuya birçok kez çözüm aradım ancak bulamadım. Bilgisayarı alalı yaklaşık 3-4 ay oldu ve ilk günden beri FPS ve Stabilite konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum.
Memory Context Restore açıkken pcye restart attığımda pc açılıyor güç gidiyor ekran gelmiyor. kapalıyken bir sorun olmuyor. genel tüm...
Bu konuyu dördüncü kez açıyorum. Bilgisayarı alalı yaklaşık 3-4 ay oldu ve ilk günden beri FPS konusunda ciddi dalgalanmalar yaşıyorum.
Rust oynarken FPS değerleri 50 ile 120 arasında sürekli gidip geliyor. Oyun sırasında ani FPS düşüşleri yaşanıyor ve ciddi FPS düşmesi'ları oluyor.
CS2'de...
Bu konuya birçok kez çözüm aradım ancak bulamadım. Bilgisayarı alalı yaklaşık 3-4 ay oldu ve ilk günden beri FPS konusunda ciddi dalgalanmalar yaşıyorum.
Rust oynarken FPS değerleri 50 ile 120 arasında sürekli gidip geliyor. Oyun sırasında ani FPS düşüşleri yaşanıyor ve ciddi FPS drop'ları...