Duvardaki giriş görselde gördüğünüz gibi ve uydu kablosuyla uymuyor dönüştürücü takılabilir mi veya içini açıp uydu girişi ile değiştirmek mi gerekiyor ürün linki atarmısınız
Sinerjden mi aldınız bunu. Büyük ihtimal ücretten kısmak için kutusuz fansız işlemci takmışlar hazır sistem olsun diyede kaç yıl öncesinin 5 kuruş etmez fanını takmışlar nasıl pc toplamak bu intel işlemci 100 derece görecek nerdeyse
Bildiğiniz gibi steam dolara geçince efootball 2024 de coinlerde dolara geçti steamde oynadığım hesabımı oyunu microsoft storedan indirip ordanda oynayabilir miyim aktarma yapmak mümkün mü bilen deneyen var mı?
ben rampage casheden geçtim ve özellikle valorant da ses seviyesini az buldum sizce nasıl keşke windowsdan bağımsız tekerliği olsa da sesi arttırabilseydik. Ayrıca müziklerde duyamadığım oyunlarda duyamadığım ses tonlarını duymamı sağladı kulaklık cidden başarılı sadece ses seviyesini az buldum...
Kulaklık açıkken 2 kere güç tuşuna bastığında bluetooth moduna geçiyor bende bağlandı kolayca
1679743123
Mikrofon testini soranlar varsa link bırakıyorum:
kanka mik fena değil kablolu kat kat daha iyi oluyor miki dert etme yani
1679669708
Kulaklık geldi rampage cashe kullanıyordum ben deneyimlerim şunlar kulaklık inanılmaz dışarıdan gelen sesi engelliyor baya beğendim bunu kendi sesimi bile zor duyuyorum cashe e göre baya iyi. mikrofon kablosuz...
beyazını aldım valla hem faruk abi satıyor destek oluyım hem siyah olanın kırmızı kablo tuşları falan eskiden 50 liraya satılan internet cafe kulaklıklarına benzettim
adamın profiline git hakkında da link var
1679510008
şu kısımda ki kablolar hasır mı bilgisi olan var mı açıkta durduğu için ters bi harekette zarar görebileceğinden şüpheleniyorum
iletmesinde sorun yok ama kablo kalitesi önemli açıkta duruyor sonuçta ters bir harekette zarar görüp göremeyeceğinden emin olamadım hasır mı kablo bilgin var mı
Arkadaşlar gta 5 online da rahatsız edici bildirimleri kapatmanın yolunu buldum kime sorsam kendin server aç çözümü yok dedi youtube linki bırakıyorum: