senin laptob neydı
çanta bir şekilde hallolur ya önemli olan laptop
1782208373
ek ekipman olarak ne önerirsin buna ek olarak klavye almayı düşünüyorum çanta durumu da var onun için bir tavsıyen var mı ayrıca mouse da lazım (mouse için kablolu mu kablosuz mu) sen bılıyorsun doye cok soruyorum...
teşekkür ederim son bır sorum olacak çok yordum seni kusura bakma.
18 inç olması büyüklük bakımından önemli bir dezavantaj mı .Ünide çok taşımam gerekmiyor ama yıne de arad yurtdan çıkarım unıye görtümem dolaştırmam gerekebilir.Yani bu sebepten dolayı 18 inçın o güzel görüntüsünden vazgeceyım mı...
Hocam ama şöyle bir durumda yok mu acer gamegaraja göre daha soğuk çalıştğından daha iyi performan verır diye dusunuyorum ayrıca şöyle bir durumda var 5070ti daha verimki kalıyor diye bılıyorum.Yanı bana şöyle geliyor eğer tam performans alıcam sıcaklığı da çözerim diyorsan gamegaraj daha fazla...
(dönüşleriniz için teşekkürler)
Yani oynayacağım oyunların büyül ekranda görmek istiyorum çok taşıma odaklı değilim ve bır oyun açtığımda düşünmeden açmak istiyorum yanı genel olarak güçlğ olsun istıyorum.Şu ıkı model arasında kaldım ama acere daha yakınım bı bakabılır misiniz?
ACER...
deneyimlemişsin o zaman sana zahmet şuna da bakar mısın ikisi arsında sence hangisini almalıyım
https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-xl-5070-v2-12-c7-amd-ryzen-9-8945hx-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-18-180hz-qhd-ips-feedos-gaming-laptop-p-HBCV0000EZDHI2
1782199341
ayrıca mu attıgım o...
butçe 90.000 k max
5070 aslında az çok gelıyorda bıraz araştırınca gördum kı 5070ti 12 gb vram olduğu ıcın çok daha uzun ömurlu ve gelecekteki oyunlar ıçın daha avantajlı 8 gb vram 5070 e göre .Bu da bazı...
1.soru hhd yuvasına ssd takmak istiyorum ama şimdi bilgisayardaki C diski kalır değilmi?
2.soru ssd yi taktıktan sonra hdd yi takmassam bir sorun yaşarmıyım
eski bilgisayarımı gündelik işler için rahat bir şekilde kullanmak istiyorum
laptob : samsung NP350V5C
pc 2012 win 8 di sonradan win 10 yaptık ram 8 i7 3.nesil ekran kartı intel hd graphics 4000
30fps olcanı zannetmıyom ama yine bi sormak istedim şu an age of empires 2 conquerrors ooynuyorum vobblyden korsan oyunuyorum age of empires 2 df oynasam hiç fena olmazdı