Herkese iyi sosyaller.
Bundan yaklaşık 4 gün önce modemim evdeki elektrik alt yapısından kaynaklı bir sebeple bozuldu. Ben de son 3 gündür telefonumu ( Vestel venüs Z10 Android 8.1 oreo) alt komşunun modemine bağlayıp interneti hotspot ayarlarından USB ile aktar seçeneğini seçip bilgisayara...
Herkese iyi sosyaller.
Arduino ile bir simülasyon direksiyon seti yapacağım(900 derece direksiyon + gaz + fren+ debriyaj+ h vites) ve bu konuda 2 tane soru kafama takıldı bu sorular ise şu şekilde.
1- Pedalları yaparken kablo uzun olması gerektiği için nasıl bir plan uygulamalıyım? Yani 2...
Herkese iyi sosyaller.
Arduino ile bir simülasyon direksiyon seti yapacağım(900 derece direksiyon + gaz + fren+ debriyaj+ h vites) ve bu konuda 2 tane soru kafama takıldı bu sorular ise şu şekilde.
1- Pedalları yaparken kablo uzun olması gerektiği için nasıl bir plan uygulamalıyım? Yani 2...
Herkese iyi sosyaller. Ekran kartım AMD HD Graphics 6390 2 GB VRAM 128 Bit ve çift monitör. Sorum ise şu AMD Catalyst Control Center kullanıyorum ana ekranım DDC display olarak gözüküyor. CPU ölçeklemeyi etkinleştirdiğim zaman altındaki en boy oranını sabitle isimle seçeneği seçemiyorum. Bunun...
işlemci etrafındaki yuvalardan birine taktıysan fanı takarken problem çıkarabilir (stok fanda problem olacağını sanmıyorum ) ama başka bir yere taktıysan problem olmaz
Herkese iyi sosyaller. CS:GO'da 1 asıl 1 yedek olmak üzere 2 hesabım var hesap detaylarına baktığımda telefon numaralarının aynı olduğunu görüp yedeğinkini kaldırdım şuanda yedekde telefon numarası gözükmüyor asıl sorum ise şu bu numarayı gene eklesem asıl hesap problem yaşar mı? birde aynı...
Herkese merhaba daha önce açtığım bir konuyu tekrar açmak istedim çünkü ozaman istediğim yanıtı alamamıştım asıl konu ise şu nasıl bir işlemci almalıyım cpuz programında anakartım lga1155 olarak gözüküyor işlemcilere baktığım zaman ise 2013 yılına ait işlemciler çıkıyor sizce bunlardan bir...
Geçen günlerde Steam hesabıma ilk defa 50 TL yatırıp eşyalar vs aldım daha sonra kart olaylarına sardım asıl sorum şu aramızda idle Master'dan ban yiyen var mı idle Master ban sebebimi?
Windows dosyalarında gezinirken helppnl diye bir uygulama buldum uygulamayı çalıştırdım masaüstü yenilendi tekrardan SSD me baktığımda bu dosyayı göremedim bir problem olur mu?
SSD'nin boyutunda azalma olmadı disk yönetimindede 57MB ayrılmış NTFS olarak gözüküyor.
bu dosya olmadığı zaman bir...