deadmylord isimli üyenin son içerikleri

1. D

Çözüldü✓ Cloud 3 Ses Ayar Önerisi

arkadaşlar evet mikrofonu iyi fakat ses ayarları berbat equalizer yapsam bile yinede kötü geliyor eski gamepower mihawk kulaklığımda daha iyi ve net sesler alabiliyordum o yüzden cloud 3'ü bugün geri iade edeceğim gamepowerdan devam edeceğim siparişini geçtim bile
  2. D

peki ordaki equalizer ayarlarındaki rakamları iletebilirmisiniz orda yazmamışsınız
  3. D

şimdi kulaklığım geldi fakat ses ayarları çok kötü fps oyunları için ses ayarı atabilecek varmıdır ngenuıty indirdim
  4. D

Forumdaki bi kaç konuya baktım sürekli ses konusunda muzdarip olduklarından bahsediyorlardı
  5. D

merhaba arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık siparişi verdim yarın elime ulaşıyor fakat bi çok forumda gördümki ses ayarlarını yapmadan kulaklığın mikrofon ve hoparlör ayarlarını kötülüyorlar genellikle valorant cs go gibi fps oyunları oynuyorum ayarlarını nerden nasıl yapabilirim ve en iyi...
  6. D

Çözüldü✓ Kulaklık Tavsiyesi 7.1 Bütçe 3500 TL

[H3 id='CORSAIR+Void+Elite+RGB+kulaklk+nasldr+sizce+arkadalar+ilk+kez+grdm+kullanan+varm']CORSAIR Void Elite RGB kulaklık nasıldır sizce arkadaşlar ilk kez gördüm kullanan varmı[/H3]
  7. D

bende aynı nedenden dolayı forumları geziyorum her birisinden bir sorun çıkıyor nova 3 kullandım nova 5 kulllandım ama ses kasamıyorsun neredeyse çok az geliyor sesler ara ara mikrofon kafayı yiyo robota dönüyorsun garipti açıkcası iade ettim ikisinide
  8. D

evet fakat henüz ne alacağıma karar veremedim
  9. D

3bin tlden buldum ben 1766166108 bizzat mediamarktdan denedim kulaklığı gerçekden berbat ama tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir kulak pedleri ve kullandıkları plastik çok kötü ayırca kafaya çok baskı yapıyor
  10. D

evet genellikle %80 oranda fps oyun oynuyorum ama aklımdaki soru şu ses kalitesi nasıl ve 7.1 açılabiliyormu
  11. D

onada bakıyorum fakat başka kulaklık tercihleri varmı onuda araştırıyorum teşekkür ederim
  12. D

Merhabalar başlıkdada belirttiğim gibi 3500tlye kadar kablolu veya kablosuz kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum steelseries nova kulaklıklarını satın aldım denedim ve beğenmedim ses sürücüsünü ve mikrofon kalitesini ona göre öneride bulunabilirmisiniz
  13. D

Yeni kulaklık önerisi

bende geçen nova 5 aldım hemen 1 gün sonra iade ettim şuan bende arıyorum kulaklık ama hyper cloud kulaklıklar çok rahat ve sağlam oluyor 1765906337 cloud 3 almanı tavsiye ederim
  14. D

Sistemimi kaça satabilirim?

sıvı soğutmaya ne kadar istiyorsun
  15. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 İşlemci İçin En İyi Soğutucu Önerileri Nelerdir

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-8-gb-ddr4-3200-kingston-fury-cl16-kf432c16bb-8-pc-beast-black-fiyati,1326973514.html bunu kullanıyorum
Geri