arkadaşlar evet mikrofonu iyi fakat ses ayarları berbat equalizer yapsam bile yinede kötü geliyor eski gamepower mihawk kulaklığımda daha iyi ve net sesler alabiliyordum o yüzden cloud 3'ü bugün geri iade edeceğim gamepowerdan devam edeceğim siparişini geçtim bile
merhaba arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık siparişi verdim yarın elime ulaşıyor fakat bi çok forumda gördümki ses ayarlarını yapmadan kulaklığın mikrofon ve hoparlör ayarlarını kötülüyorlar genellikle valorant cs go gibi fps oyunları oynuyorum ayarlarını nerden nasıl yapabilirim ve en iyi...
[H3 id='CORSAIR+Void+Elite+RGB+kulaklk+nasldr+sizce+arkadalar+ilk+kez+grdm+kullanan+varm']CORSAIR Void Elite RGB kulaklık nasıldır sizce arkadaşlar ilk kez gördüm kullanan varmı[/H3]
bende aynı nedenden dolayı forumları geziyorum her birisinden bir sorun çıkıyor nova 3 kullandım nova 5 kulllandım ama ses kasamıyorsun neredeyse çok az geliyor sesler ara ara mikrofon kafayı yiyo robota dönüyorsun garipti açıkcası iade ettim ikisinide
3bin tlden buldum ben
1766166108
bizzat mediamarktdan denedim kulaklığı gerçekden berbat ama tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir kulak pedleri ve kullandıkları plastik çok kötü ayırca kafaya çok baskı yapıyor
Merhabalar başlıkdada belirttiğim gibi 3500tlye kadar kablolu veya kablosuz kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum steelseries nova kulaklıklarını satın aldım denedim ve beğenmedim ses sürücüsünü ve mikrofon kalitesini ona göre öneride bulunabilirmisiniz
bende geçen nova 5 aldım hemen 1 gün sonra iade ettim şuan bende arıyorum kulaklık ama hyper cloud kulaklıklar çok rahat ve sağlam oluyor
1765906337
cloud 3 almanı tavsiye ederim