Merhaba herkese 70.000tl ile bilgisayar toplamak istiyorum. Ana amacım video kurgu işlerini yürütmek birde tabii ki oyun oynamak.
32gb ram kesinlikle ihtiyacım olan şeylerden ve iyi bir işlemci tabi ki.
Ben bu bilgisayarı bulabildim sizin öneriniz varsa herşeye açığım...
Merhaba herkese kurgu yapıyordum bilgisayarımdan ram bölgesinden tıkır tıkır sesler geliyordu. Bilgisayar açıkken ramleri anakarta doğru birazcık bastırdım ve bilgisayar kapandı. Yeniden açtığım zaman safe mod a almıştı. Ramlerim 3200mhz safe modda açıldığı için 2133 e düşüyor. Biosa girip...
Merhaba herkese geçenlerde telefonumun dokunmadığı bozuldu ve telefon değiştirmek zorunda kaldım. İçindeki bilgileri diğer telefona atmak istiyorum fakat dokunmatik çalışmadığı için yapamıyorum. Dokunmatiği bozulan telefon huawei mate 10 lite micro usb girişi var. Dönüştürücü aldım ama çalışmadı...
Selamlar, direkt konuya giriyorum. Telefon değişimi yaptım. Huawei mate 10 lite dan samsung note 8e geçtim fakat bilgilerim huawei de kaldı. Sorun şu ki telefonun dokunmatiği bozuldu ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Samsung u kurarken mail istediği için çift doğrulamayı geçemiyorum çünkü dokunmatik...
Merhaba arkadaşım için yazıyorum sistemi 3060 12gb ve r7 5700x 16gb ramı olan sistemi var. Oyunu başlatırken lobiye girmedenki o gri dumanlı ekran geliyor ve orada kalıyor. Ama sorun şu ki ayarlara girebiliyor lobiyi yeniden başlatıyor yine lobiye giremiyor. Dosyaları doğruladık, silip yeniden...
Fön de işe yaramıyor başka çözümü yok mudur bunun?
1741097060
Çok sert zaten youtube videosundaki gibi çok yavaşça ve çapraz hareketlerle yapmaya çalıştım yine olmadı