DeadPix isimli üyenin son içerikleri

1. DeadPix

AIGO PSU nasıldır? Güvenilir mi?

Merhaba ben dün gece bu sistemi aldım ama ram işlemci ve psu tarafında emin değilim sizce iyi midir nasıldır? https://app.hb.biz/w0rjLLse6Mkh
  2. DeadPix

70000tl bilgisayar önerisi

nvidia ekran kartı almak istediğim için bunu attım
  3. DeadPix

70000tl bilgisayar önerisi

Merhaba herkese 70.000tl ile bilgisayar toplamak istiyorum. Ana amacım video kurgu işlerini yürütmek birde tabii ki oyun oynamak. 32gb ram kesinlikle ihtiyacım olan şeylerden ve iyi bir işlemci tabi ki. Ben bu bilgisayarı bulabildim sizin öneriniz varsa herşeye açığım...
  4. DeadPix

Yardım RAM Sorunu: Safe Mode ve MHz Düşüşü

ramleri tam oturttuğuma eminim. Konuyu nasıl daraltabiliriz, bu sorun nasıl çözülecek?
  5. DeadPix

Yardım RAM Sorunu: Safe Mode ve MHz Düşüşü

Merhaba herkese kurgu yapıyordum bilgisayarımdan ram bölgesinden tıkır tıkır sesler geliyordu. Bilgisayar açıkken ramleri anakarta doğru birazcık bastırdım ve bilgisayar kapandı. Yeniden açtığım zaman safe mod a almıştı. Ramlerim 3200mhz safe modda açıldığı için 2133 e düşüyor. Biosa girip...
  6. DeadPix

Telefona Nasıl Kablolu Mouse Bağlanır

Merhaba herkese geçenlerde telefonumun dokunmadığı bozuldu ve telefon değiştirmek zorunda kaldım. İçindeki bilgileri diğer telefona atmak istiyorum fakat dokunmatik çalışmadığı için yapamıyorum. Dokunmatiği bozulan telefon huawei mate 10 lite micro usb girişi var. Dönüştürücü aldım ama çalışmadı...
  7. DeadPix

Android Telefon Değişimi Sonrası Mail Doğrulması

Selamlar, direkt konuya giriyorum. Telefon değişimi yaptım. Huawei mate 10 lite dan samsung note 8e geçtim fakat bilgilerim huawei de kaldı. Sorun şu ki telefonun dokunmatiği bozuldu ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Samsung u kurarken mail istediği için çift doğrulamayı geçemiyorum çünkü dokunmatik...
  8. DeadPix

Pubg Giriş Ekranında Kalıyor

Merhaba arkadaşım için yazıyorum sistemi 3060 12gb ve r7 5700x 16gb ramı olan sistemi var. Oyunu başlatırken lobiye girmedenki o gri dumanlı ekran geliyor ve orada kalıyor. Ama sorun şu ki ayarlara girebiliyor lobiyi yeniden başlatıyor yine lobiye giremiyor. Dosyaları doğruladık, silip yeniden...
  9. DeadPix

Yardım İşlemci soğutucuya yapıştı

Agalar tornavidayla kanırttım anca öyle çıkartabildim. Termal macunu da sürdüm çalıştı da. Herkese teşekkür ederim
  10. DeadPix

Fön de işe yaramıyor başka çözümü yok mudur bunun? 1741097060 Çok sert zaten youtube videosundaki gibi çok yavaşça ve çapraz hareketlerle yapmaya çalıştım yine olmadı
  11. DeadPix

Maket bıçağını sokmaya çalışsam?
  12. DeadPix

Çok sert ip girmiyor direkt
  13. DeadPix

İşlemciyi fanla birlikte takarken iğneyi nasıl kapatabilirim? Elim girmiyor oraya çünkü. 1741096262 Şuan yine çıkarttım
  14. DeadPix

Bilgisayar hiç çalışmıyor açılmıyor yani 1741095949 Misinayla yaptım hiç hareket yok
  15. DeadPix

Ben bunu taktım fakat çalışmıyor bilgisayar? Nedeni nedir?
Geri