24 ama türknet 35 verdi uyumlu olur diye
1744449572
Hiç bilgim yok ama Vodafone 2 yıl öncesinde kendi modemlerinden getirmişti zte yazıyor sadece vdsl modem diye biliyorum sadece
İnternetimiz aşırı sorunlu altyapımız da öyle bunlar için kesin sonuç nasıl alabilirim eskiden 24 mgps mi ne alıyorduk Vodafone den sonra turknet e geçtik 35 mgps ye ve o hızı alıyoruz ama belirli bir süre 5 10 dakika belki 2 3 dakika sürekli düşüyor 1 ile 5 mgps download hızı alıyoruz Türk...
Sistemim gayet güzel olduğunu düşünüyorum ama son zamanlar saçma sapan takılmalar donmalar yaşıyorum böyle bir sistemde insanın gözüne batıyor mesela valoda 1100 fps civarları alırken şuan 700 800 lere düştü veya onu geçtim ananekranda sağ tık yapıp yenile yapacakken sağ tık yaptığımda anlık...
İş yerinde kulaklığım düştü ve parçalandı o yüzden yeni bir kulaklık düşünüyorum ne alabilirim k55 gaming kulaklık vardı bass falan güzeldi ve takınca iş yerindeki tüm sesleri kesiyordu seviyordum öyle bir kulaklık lazım bütçe 1 k civarı 200 300 fazlasına çıkarım
İdefix de 16.500 tl civarına satılıyor şuan g29 direksiyon seti almayı düşünüyorum 6 ay vade farksız takside bölüp sizce mantıklı olur mu önerir misiniz
Ets asetto falan oynamak için alacağım beni idare edecek fp direksiyon seti düşünüyorum ve bu oyunları tek oynamak istemiyorum şuradan oyun arkadaşı vb.. bulursun dediğiniz site sunucu varsa yine önerilerinizi alabilirim teşekkürler