Deagle isimli üyenin son içerikleri

1. D

2000tl Wireless Mouse Önerisi ?

Yani zaten genelde aynı paralara aynı ürün cıkartıyolar bence en mantıklısı v6 veya v8 1786787015 Genede başkalarının da fikrini al
  2. D

Aynen hocam tutusuna v6 palm v8 claw
  3. D

Hocam benimki omron diye hatırlıyorum baya güzel bi sesi var omron al istersen
  4. D

Tekli Vs İkili Monitör Standı, Hangisini Almalıyım?

Tek al hocam
  5. D

Windows Güncellemesi Mouse Bozdu

Bi kablo ile bağla driverini güncelle dongle a geç geri belki olur
  6. D

A9 da iyidir hocam sıkıntı yaratmaz
  7. D

Hangisi Alınır? Monitör

260 hz al hocam
  8. D

Sizce Hangi Kulaklık? Farklı Öneriniz Var mı

Hocam marka olarak tabii ki steelseries ile yarısamaz ama Atk n9 a bak istersen 1786703912 Nova 5 p öneririm
  9. D

Kanka koyabilirsen 1.5 k daha koyup Sycrox V6 alabilirisin baya iyi mouse 1786703664 Birde x3 pro ya bakmanı öneririm
  10. D

Hangi Toplama Sistemi Almamı Tavsiye Edersiniz?

Hocam şimdiden hayırlı olsun bence bu paralara hazı kasa almak yerine itopyadan kendin topla yada hazır kasayı kendşne göre şekillendirmeni öneririm bütcen varsa en az 2 tb m2 ssd ve gene en az 32 gb lı bir sistem bak ekran kartı içinde bazı ekran kartı modelleri amd de drıverı sıkıntı cıkarıyor...
  11. D

5k Klavye Önerir Misiniz?

Hocam kendim de kullanıyorum güzel istersen bir bak Beast R75 HE
  12. D

G29 Vs Moza R3: Hangisini Almalıyım?

Anladım teşekkür ederim 🙏🏻
  13. D

Anladım mesela mozanın shifteri falan cok pahalı farklı marka shifter debraj takıp kullanılma imkanı oluyormu bilgin varmı?
  14. D

Selamlar bayadır kararsızım g29 alıp almamakta set olarak yanında vites de oldugu ıcın cazip geliyor bana ama moza r3 önerenlerde var siz ne önerirsiniz (max 25 k civarları + shifter olan
  15. D

OYUNCU KOLTUK ONERİSİ fp

rebel x facholle gibi markaların koltugunu almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bi koltuk modelı varmı ?
Geri