Dean Winchester. isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yeni ekran kartına geçtiğim için ddu ile sürücüleri kaldırmama gerek var mı

nasıl yapılıyor hocam. Dediğim gibi tam bilmiyorum, daha önce de yapmadım.
  2. D

Yeni ekran kartına geçtiğim için ddu ile sürücüleri kaldırmama gerek var mı

Dostlar merhaba başlıkta da görmüş olduğunuz gibi yeni bir ekran kartı aldım. ddu ile sürücüleri kaldırmama gerek var mı ? böyle şeylerden anlamam. Bana da bir arkadaş böyle yapmamı önerdi ama ben yine de sizlere bir sorayım dedim. eski ekran kartım 4060ti 8gb yeni aldığım 5060ti 16gb
  3. D

İphone'um dan, Windows bilgisayarıma nasıl fotoğraf ve video aktarabilirim

microsoft storeden uygulamasını indirdim. uygulama üzerinden olur mu 1761507935 nasıl yapılıyor hocam
  4. D

İphone'um dan, Windows bilgisayarıma nasıl fotoğraf ve video aktarabilirim

Dostlar selamlar, başlıkta da görmüş olduğunuz gibi İphone'dan windowsa fotoğraf ve video aktarmak istiyorum. Özellikle program olmadan bir aktarma yolu varsa söyleyebilir misiniz ? Ayrıca windowsa attığımda herhangi bir kalite kaybı olmadan atmak istiyorum. Yani telefonda nasıl çekildiyse öyle...
  5. D

Asus rtx 5060ti 16gb alınır mı

bende piyasayı bilmediğim için soruyorum zaten. ayrıca darboğaz olurmu 5070 ile.
  6. D

Asus rtx 5060ti 16gb alınır mı

Dostlar merhaba. Başlıktada gördüğünüz ekran kartı alınır mı sizce. 26k bandında bulunuyor. Şuanki ekran kartım 4060ti ama 8 gb vramlik versiyonu. Oyunlarda bazen vram yetmeyebiliyor. O yüzden almışken 5060ti 16 gb almak istiyorum. Ayrıca 5060 ti darboğaz yaşatır mı ? Sistem özelliklerim : i5...
  7. D

İPad Pro M4 için şarj adaptörü önerisi

Dostlar selamlar, yakın zamanda iPad Pro m4 satın aldım. Telefonumda iphone olduğu için, telefonun adaptörü ola 20w lık adaptörle şarj ediyorum fakat hem yavaş geliyor hemde telefon ve iPad’e yetmiyor. O yüzden yeni adaptör almak istiyorum. Sizce iPad için en iyi şarj adaptörü hangisi? Bütçe...
  8. D

Çözüldü✓ 2000-2500 fiyat bandında kablosuz gamepad önerisi

hocam xbox 9.nesili satın aldım. dün geldi şuan gayet memnunum. gayet rahat, ergonomik. tavsiyeniz için teşekkür ederim
  9. D

anlaşılan Fantech EOS almak daha mantıklı. hem daha ucuz hem de daha kaliteli gibi duruyor kağıt üzerinde
  10. D

peki Fantech EOS ve xbox arasında hangisini seçmem daha mantıklı olur
  11. D

anladım hocam peki Fantech EOS pro ile ps5 dualsense arasından hangisini tercih edeyim sizce ?
  12. D

fiyat çok iyiymiş. şu zamana kadar hep ps gamepadlarine alışkınım sizce alışmakta sorun yaşarmıyım bide en kalitelisi bu değil mi ?
  13. D

anladım hocam, peki Fantech nova pro v2 önerir misiniz? ?
  14. D

dostlar selam başlıkta da görmüş olduğunuz gibi 2000-2500 tl arası gamepad alacağım ne önerirsiniz. Aktif olarak f1, gta5, uncharted gibi hikayeli oyunlarda kullanacağım.
Geri