dear isimli üyenin son içerikleri

1. dear

Lamzu Maya X Ps5de Çalışır mı

Wraithde satılan lamzu maya x ps5de çalışır mı önceki mousem olan viper V3 pro çalışıyordu
  2. dear

Wlmouse Beast X Alınır mı

Wlmouse beast xler sizce alınır mı delikli yapısından dolayı şüphem var ama alasimda var tozdan el terlemesinde vs en ufak şeyde bozulur mu?
  3. dear

Amazon Depo Güvenilir mi?

Amazon depodan kullanılmış yeni gibi yazan bir ürün alınır mı
  4. dear

Atk A9 Air Ps5de Çalışır mı

O anki duruma göre bakacağım teşekkür ederim çalışır dimi a9 air sonuç olarak
  5. dear

Geleceğe dönük alıyorum şimdiden elimde iyi mouse dursun kafasindayim 2-3 aya pc dizicem
  6. dear

Hayır yok psde mouse en fazla 1000hz destekliyor taktiğin mouse 1000hz olarak çalışıyor direkt
  7. dear

1786804917 Arkadaşın pcde ayarlamayı dusunuyom çok ayarlayabilcegim bir şey yok sanırım sadece dpi otomatik 1000hz oluyor mouse viper V3 proda öyleydi
  8. dear

Evet önceki kullandığım viper V3 pro ile mantıkta çalışıyor ama almadan önce emin olmak amaçlı sormak istedim
  9. dear

Evet bu model
  10. dear

Atk a9 air ps5de çalışır mı normal atk a9 ile plus çalışıyor ve önceki mousem olan Razer viper V3 proda çalışıyordu.
  11. dear

Gameraider Atum Gr24f20ı 200hz

GameRaider ATUM GR24F20I 23.8 inç 200Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitöru alınır mı hoparlörlü monitör arıyorum ps5 için gaming gen trde satılıyor
Geri