Dostlar Red Switch %60 bir klavye almak istiyorum. Karşıma böyle bir klavye çıktı. Fiyatı gayet ucuz. Ürünü incelemek istedim fakat YouTube üzerinde çokta bir inceleme videosu yok. Klavyeyi bilen veya kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Tabii ki yapabileceğimi biliyorum fakat sorum biraz farklı. Bilgisayarda OBS ile video kaydedip daha sonra CapCut ile düzenleyebilir miyim? Yapılıyorsa nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
Anakart: MSİ H510M-E PRO
RAM: 8*2=16 GB G.SKİLL
EKRAN KARTI: Sapphire RX 580+ Nitro
İşlemci: İntel İ3 10. Nesil
Yapacağım videolar ağır videolar olmayacak. Rust, Minecraft, Fortnite, Valorant gibi oyunlarda hem yayıncılık hemde video yapmak istiyorum. Bu yaz sonuna BELKİ yükseltibilirim.
Arkadaşlar oynayacağım maksimum oyun Rust, PUBG vb. oyunlar. Bu oyunlar ile ilgili yayınlar yapmak istiyorum. Arkada sadece yayın platformu, Discord ve ön planda oyun çalışacak nasıl bir performans alırım veya nr kadar yükseltmem gerekir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Önceliğim FPS ve animasyon türü oyunlar olduğu için ekran kartı iyi bir şey olmalı. Biliyorum 20K çok sınırlı bir bütçe. Fakat bu yaz için elimden gelen bu kadar esneme fazla yapamam. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
İhtiyacına göre geçebilirsin fakat bana göre gereksiz bir harcama olur. Onun dışında gayet iyi bir PC olur, alabilirsin yani
1719400574
Yazmayı unutmuşum :D Alacaksan şimdi almanı öneririm.