deathangel31_62 isimli üyenin son içerikleri

1. D

JEDEL KL160 Red Switch Klavye

Dostlar Red Switch %60 bir klavye almak istiyorum. Karşıma böyle bir klavye çıktı. Fiyatı gayet ucuz. Ürünü incelemek istedim fakat YouTube üzerinde çokta bir inceleme videosu yok. Klavyeyi bilen veya kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  2. D

SSD Almak istiyorum fakat bilgim yok

Anakartım MSI H510-MA PRO buna göre 512 GB veya 1TB SSD önerirseniz sevinirim
  3. D

Bu sistem ile OBS ile video çekebilir miyim?

Ekran kartı ortalama Rust'da 60 FPS veriyor. Ne kadar kayıp yaşarım?
  4. D

Ekran kartı niye üzebilir açıklar mısın?
  5. D

Telefon ile Edit İşleri Yapabilir miyim?

Tabii ki yapabileceğimi biliyorum fakat sorum biraz farklı. Bilgisayarda OBS ile video kaydedip daha sonra CapCut ile düzenleyebilir miyim? Yapılıyorsa nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. D

Sistem: Anakart: MSİ H510M-E PRO RAM: 8*2=16 GB G.SKİLL EKRAN KARTI: Sapphire RX 580+ Nitro İşlemci: İntel İ3 10. Nesil Yapacağım videolar ağır videolar olmayacak. Rust, Minecraft, Fortnite, Valorant gibi oyunlarda hem yayıncılık hemde video yapmak istiyorum. Bu yaz sonuna BELKİ yükseltibilirim.
  7. D

RX 580 YAYIN için yeterli mi?

RX6600 için15K civarı düşünüyorum RX580 için 10K fazla bile gelir. 1719735548 Sadece videoda olabilir ona göre bir sistem toplamak istiyorum.
  8. D

Nasıl bir sistem kurarsam akıcı yayın yaparım?
  9. D

Şu an kullandığım bişey yok balyan toplayacağım.
  10. D

5600 düşünüyorum B450M-K V2
  11. D

Ryzen 5 3600 veya RX6600 gibi bir karta yükseltirsem diye 5600 olabilir 1719686194 16 GB DDR4 3200mhz Cl16 RAM
  12. D

Arkadaşlar oynayacağım maksimum oyun Rust, PUBG vb. oyunlar. Bu oyunlar ile ilgili yayınlar yapmak istiyorum. Arkada sadece yayın platformu, Discord ve ön planda oyun çalışacak nasıl bir performans alırım veya nr kadar yükseltmem gerekir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  13. D

20K oyun amaçlı laptop önerisi

Özel bir durumdan dolayı 2 ev arasında gidip geliyorum. Bundan dolayı laptop şart.
  14. D

20K oyun amaçlı laptop önerisi

Önceliğim FPS ve animasyon türü oyunlar olduğu için ekran kartı iyi bir şey olmalı. Biliyorum 20K çok sınırlı bir bütçe. Fakat bu yaz için elimden gelen bu kadar esneme fazla yapamam. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  15. D

Ağustos Sonu PC Alınır mı?

İhtiyacına göre geçebilirsin fakat bana göre gereksiz bir harcama olur. Onun dışında gayet iyi bir PC olur, alabilirsin yani 1719400574 Yazmayı unutmuşum :D Alacaksan şimdi almanı öneririm.
Geri