deathbatx0 isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim MSI Vector 16 RTX 5080 125.000 TL

pahalı değil mi ya
  2. D

🔥İndirim Bim & Monster işbirliği, sizce bu fiyata bu donanım..?

fiyatları böyle görünce özelliklerini inceleyesim dahi gelmiyor fazlasıyla mide bulandırıcı olmaya başladı bu durum
  3. D

En Sevdiğiniz Kuruyemiş

Çiğ badem ve ıslak ceviz
  4. D

Yurt Dışından Sipariş Verme

yani ben parasını ödeyip sipariş versem dahi elime geçebilmesi için ayrıyeten vergi yüküne girmem gerekiyor ve bu da ucuk rakamlar oluyor dogru mu
  5. D

Yurt Dışından Sipariş Verme

Merhabalar https://www.schecterguitars.com/synyster-standard-plus?quantity=1&custitem_color_master_list=1196 Bu gitarı sipariş vermek istiyorum ancak bu yurtdışından alışveriş yapma kıstı vardı. Bunun herhangi bir yolu var mıdır? Bilgi sağlar sanız sevinirim konuya epey uzağım.
  6. D

CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

rüyaların sacmalık seviyesi
  7. D

Çözüldü✓ MX6 TERMAL MACUN KIVAMI ÇOK KATI

pıtlat bi tane ortasına kapat geç
  8. D

İnceleme Rekabetçi FPS Oyunları (Hack DMA Macro Problemleri).

burada anlatılmak istenen bir sorunu çözmek için kısıtlama getirmek yerine işin başındakilerin görevini olması gerektiği gibi yerine getirmesidir. Sorun yaratan cezasını çektiği takdirde hatta işe girişmeden engellediği takdirde herhangi bir sorun gözetmeyecektir.
  9. D

kardeşim konun esporla ilgisi nedir? rekabetçi oyunda neden kimlik doğrulaması yapılsın? neden kısıt getirlilsin isteyen istediği şeyi istediği şekilde oynar. Ortada hata varsa çözümlenmesi gerekir tabii ki, bunlar da gerekli güvenlik önlemleriyle çözülür. ancak bir kısıt getirilerek değil...
  10. D

konunun yaşla hiçbir ilgisi olmadığını düşünüyorum
  11. D

🔥İndirim Amazon 3000₺ ye 500₺ indirim kodu

bende de aynı sorun
  12. D

🔥İndirim Amazon 500₺ ye 100₺ indirim kodu

PRİME GEREKLİ Mİ
  13. D

Yardım Sistem upgrade ettim görüntü YOK

Çok epik bir olay zaten ben de anlam veremiyorum ancak sorunu çözüyor Rica ederim :)
Geri