Deathless3 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yeni aldığım pc donma sorunu

bios nasıl güncel mi diye bakıcam
  2. D

tabi şöyle i5 12400f işlemci 16 gb ram 4060ti ekran kartı oyun oynarken valorant oynuyorum başka oyun girmiyorum donuyor normal tarayıcıda yanlış değilsem bi ara donuyordu bilgisayar resetlemek zorunda kalıyorum böyle bi anda oluyor kırasım geliyor valo oynuyorum sadece sürekli donuyor 1 hesapta...
  3. D

Merhaba ben 1 ay önce yeni bir kasa aldım donuyor oyunda bazen tarayıcıda falan neden ne olabilir yardımcı olabilicek var mı
  4. D

direksyon sınav geçtikten sonra ne yapılıyor

Merhaba iyi akşamlar ben direksyon sınavını geçtim cumartesi günü ne olucak bilmiyorum ne yapmam gerekiyor vermem gereken para ne kadar şuanki sistem bilen varsa yardımcı olabilir mi bana
  5. D

turkcell hazır kasa alınır mı

ve unutğum kim varsa çok çok teşekür ederim değerli bilgileriniz için sayenizde kafama bişeyler oturdu ne alıcağıma karar verdim inşallah en kısa sürede alıp kullanmak nasip olur herkese de bundan daha güzel sistemler nasip olur tekrardan yardımcı olan bana zaman ayıran herkese teşekkür ederim
  6. D

arkadaşta İncehesap sinerji gaming bak diyo onlar güvenilir arkadaşın atığı sistem de iyi gibi
  7. D

site alakalı çok şikayet var bir yandan arkadaşıma da atıyorum ona da soruyorum oda sağolsun ilgileniyor sizin gibi teşekür ederimsitenin şikayet vardan şikayetlerine baktı da çok şikayet var göndermiyolar falan 1696975515 evet bende arkadaşıma soruyorum oda şikayetlere bakmış çok şikayet var
  8. D

evet birazcık anladığım kadarıyla bu fiyat olarka ta çok iyi
  9. D

25000 30000 kadar var
  10. D

bu sistemönerir misin
  11. D

Merhaba iyi akşamlar ben kasa mı değiştirmek istiyorum başlarda yükseltmek istiyordum ama buraya konu açtım arkadaşlar bu kasa yükseltmeye değmez sıfır kasa alırsan daha mantıklı olur dedi arkadaşlarıma falan da sordum onlarda öyle dediler bende kasa almaya karar verdim ama tam olarak detaylı...
Geri