Hiç ekran karti acmadim ama el yatkinligim var ancak elimde suan termal ped yok eger sorun termal pedlerdeyse internetten almami onereceginiz bir marka var...
Kart modeli xfx ama normal degeriyle hotspot arasinda bu kadar fark olmasi normal mi bu deger kasanin kapagi acikken oluyor bi de kasa kapaliyken 98-99 da...
Hotspot yani vramlerin pedini değiştirmemiş yada kalınlığını tutturamamış. o kısma ped yerine termal macun koymuş vs olabilir. arasındaki sıcaklıklar mak...
Ekran kartını aldığım kişi 2 ay önce termal macununu kendi değişmiş sıkıntı yaratıcak akdar yüksek olmadığı için sorun görmedim bende şuan ama dengeli...
Bugun elden islemci almaya gittim ve alirken inceledigimde de pin kismina cok ufak bi termal macun bulasmis kullanirken hicbir sorun olmadigini soyledi...
2k civarinada bulunmuyor ki maalesef hocam nerdeyse 3 e koymus herkes daha asagi koyanida elden satiyor sadece konumumda bulamadim yani dogru duzgun...
Hocam valla biliyorum aslinda parcalarin tek tek fiyatlarini ama ikinci el piyasasi oyle bi kafasina gore ucmus ki yani direkt hazir cokta yakindayken bu...