DeathPit isimli üyenin son içerikleri

1. D

Aula f87pro klavye alınır mı ?

F75 kullanan bi arkadasim calismayan tusu oldu mu sok tak yaptiginda duzeldigini soylemisti belki bu modelde de oyledir
  2. D

Bu klavye normalde tuslari ic yuzeye dogru seffaf gozukuyor ama idefixte olan hali tus yazilari ustunde ve seffaf degil neden boyle bir fark var
  3. D

Valorant için mousepad önerisi

Tesekkurler hocam sagolun
  4. D

Yani aslinda o ufak farklari cok rahat hissedebiliyorum acikcasi ama banada aula f87 pro daha hos geldi tusa basma sesi olarakta ayni sekilde ama akkon daha iyiyse onu almam daha mantikli olur 1771417768 Gorsellik icinde minik kotu durur tabi 1771417945 B Bu da butcemi biraz asmaya basliyor...
  5. D

Manyetik klavye tabi daha iyi olur ama bu markalarida pek duymadim acikcasi aldiktan sonra uzebilir gibide geliyor
  6. D

Tiktok yayınında Fps im 180 den düşmüyor ama kasma oluyor

İşlemcim ryzen 7 3700x tiktokta valorant yayını açtığımda fps im 180 lerden aşağı düşmüyor ama hissedilir bir kasma oluyor low fps le alakalı bir şey mi live studio optimizasyonu kötü zaten biliyorumda düzeltmenin bir yolu var mı ?
  7. D

Genelde valorant tarzı oyunlar oynuyorum hikayeli oyunları koldan oynuyorum. Fps oyunu için en mantıklısı bu mu ?
  8. D

https://www.trendyol.com/aula/f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-buz-mavisi-p-995670477?merchantId=252249&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme bu...
  9. D

Hocam çok fazla seçenecek var açıkçası siz olsanız hangisini alırdınız fazla fiyat çıkmayada gerek var mı değer mi yani
  10. D

https://www.trendyol.com/porge/tiger-special-edition-480x400x4-mm-e-spor-oyuncu-mouse-pad-yikanabilir-mouse-pad-p-755429680?boutiqueId=61&merchantId=167421 Bu mousepadi gördüm iyi midir valorant için.
  11. D

Ekran Kartının Hotspot değeri neden bu kadar yüksek

Hiç ekran karti acmadim ama el yatkinligim var ancak elimde suan termal ped yok eger sorun termal pedlerdeyse internetten almami onereceginiz bir marka var mi ya da direkt urun linki
  12. D

Kart modeli xfx ama normal degeriyle hotspot arasinda bu kadar fark olmasi normal mi bu deger kasanin kapagi acikken oluyor bi de kasa kapaliyken 98-99 da goruyor
  13. D

Ped öneriniz var mı peki rx6600 ekran kartım için
  14. D

Ekran kartını aldığım kişi 2 ay önce termal macununu kendi değişmiş sıkıntı yaratıcak akdar yüksek olmadığı için sorun görmedim bende şuan ama dengeli olabilmesi için ne yapmam gerek bu işle uğraşan bilen biri cevap verirse sevinirim.
Geri