Yani aslinda o ufak farklari cok rahat hissedebiliyorum acikcasi ama banada aula f87 pro daha hos geldi tusa basma sesi olarakta ayni sekilde ama akkon daha iyiyse onu almam daha mantikli olur
1771417768
Gorsellik icinde minik kotu durur tabi
1771417945
B
Bu da butcemi biraz asmaya basliyor...
İşlemcim ryzen 7 3700x tiktokta valorant yayını açtığımda fps im 180 lerden aşağı düşmüyor ama hissedilir bir kasma oluyor low fps le alakalı bir şey mi live studio optimizasyonu kötü zaten biliyorumda düzeltmenin bir yolu var mı ?
https://www.trendyol.com/porge/tiger-special-edition-480x400x4-mm-e-spor-oyuncu-mouse-pad-yikanabilir-mouse-pad-p-755429680?boutiqueId=61&merchantId=167421
Bu mousepadi gördüm iyi midir valorant için.
Hiç ekran karti acmadim ama el yatkinligim var ancak elimde suan termal ped yok eger sorun termal pedlerdeyse internetten almami onereceginiz bir marka var mi ya da direkt urun linki
Kart modeli xfx ama normal degeriyle hotspot arasinda bu kadar fark olmasi normal mi bu deger kasanin kapagi acikken oluyor bi de kasa kapaliyken 98-99 da goruyor
Ekran kartını aldığım kişi 2 ay önce termal macununu kendi değişmiş sıkıntı yaratıcak akdar yüksek olmadığı için sorun görmedim bende şuan ama dengeli olabilmesi için ne yapmam gerek bu işle uğraşan bilen biri cevap verirse sevinirim.