DecaSemih isimli üyenin son içerikleri

1. D

Çözüldü✓ Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Stok Geldi Alınır mı?

Bence yeterli olacaktır şu anda memnunum. İlk başta uğraştırdı ama şu anda hiçbir sorun yok. Akıyor resmen.
  2. D

2K gaming için ikinci el ekran kartı önerisi

12bantlarında ama biraz daha çıkabilirim gibi. 500w psu vardı yeni psu aldım o yüzden bütcem bu bantlarda max 15e kadar çıkabilirim
  3. D

2K gaming için ikinci el ekran kartı önerisi

Aktif olarak 2 monitörüm var. Birisi 1080p 165Hz diğeri 2K 144Hz aynı zamanda da 4K 60Hz veriyor. Dragos ikisi de. APU sistem toplamıştım Ryzen 5 8600G var elimde ama bir ekran kartı eklemek ve 2K'da oyun oynamak istiyorum. 120FPS bantlarında oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum. Burada 6800...
  4. D

Anakartın sıcaklığı ne olmalı?

Bios üzerinden baktığımda 35 dereceyi gösterdi. 1741122732 Pardon 32imiş
  5. D

Sıcaklığı görmek için kullanabileceğim farklı bi program var mıdır?
  6. D

Şu anda sadece opera discord ve whatsapp açık ve sonuç bu. Anakartın bu kadar sıcak olması normal mi? Lol gibi bi oyunda rahatlıkla 78 max ise 79 dereceyi gördüm sonrasında uygulama kapanıyor zaten.
  7. D

4.000 TL'ye kasa önerisi

Şu anda birkaç kasaya baktım ve tek anladığım kasa biraz daha görünüşte kalıyor. Fanların asıl önemli olduğunu anladım. Burada sizden tavsiye almak istiyorum. Ucuz beğendiğim bir kasa alıp yüksek CFM değerli fanlar takmak mı yoksa iyi bir kasa alıp kafama bakmak mı? Burada kasa önerilerinize de...
  8. D

Ramler çok garip bi şekilde 3vs4e taktığımda girebildim. Biraz geç yazıyorum görmemiştim. Bana da çok garip geldi çünkü kitapçığında da 2vs4 kullanın yazıyordu. Ama sorun çözüldü. Biosu da güncelledim. Windowsu da kurdum. 1741116561 Ek olarak test etmek amaçlı diğer slotlara da ram taktım ve...
  9. D

Şimdi denedim ama en soldaki LB4 yazan yer kırmızı yaniyor ve biz daha yeni aldık sistemi. Sistemi aldık duruyordu ekran kartını bekledik o da bugun geldi rtx 5070ti aldık ama kuramadık. CMOS clear yaptık olmadı pili çıkarıp bekledik 15dk kadar o da olmadı
  10. D

Ben de yeni satın aldım ama ekran gelmiyor. Ne biosa girebiliyorum ne de boot menuye. Alttaki ledlerden en soldaki kırmızı yanıyor. Ram slotları ile ilgili mi acaba dedik 2 ve 4. slota taktık ramleri de.
Geri